E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisTrabzon hisseleri tavan oldu---

Trabzon hisseleri tavan oldu

Trabzon hisseleri tavan oldu
06 Temmuz 2011 - 12:45 borsagundem.com

Şike soruşturması kapsamında yapılan operasyonlar ve gelişmeler Trabzonspor hisselerine olumlu yansımaya başladı

Fenerbahçe üst yönetiminin şike soruşturması kapsamında gözaltına alınması ve bazı isimlerin tutuklanması halka açık hisseler üzerinde fiyat hareketine neden oluyor. Fenerbahçe hisselerinde düşüş devam ederken, ilk etapta gelişmelerden olumsuz etkilenen Trabzonspor hisseleri ilk seansta tavan oldu. Operasyonda bazı Trabzonspor yöneticilerinin isminin de anılmasıyla 18 lira seviyesinden 14.50 liraya kadar gerileyen Trabzonspor hisseleri kısa sürede toparlanarak yeniden 17 liranın üzerine çıktı. İlk seansta yüzde 3.5 yükselen hisseler 17.80 liradan satıcısız kapandı. İkinci seansa da yükselerek başlayan hisseler yüzde 14 yükselişle 19.35 liraya çıkarak tavan oldu. Fenerbahçe'nin şampiyonluğunun iptal edilmesi halinde Trabzonspor'un şampiyon olacağı ve Şampiyonlar Ligi'ne direkt gireceği beklentisinin hisseleri olumlu etkilediği söyleniyor. 
15 Temmuz'da Futbol Federasyon'unun yapacağı açıklamalar bu açıdan büyük önem taşıyor. Hem spor camiası hem de borsa yatırımcıları mahkemelerden çıkacak kararlar kadar Federasyon'un yapacağı açıklamayı yakından takip ediyor.
BORSAGUNDEM:COM

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)