E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTrabzon taraftarında çıt yok!---

Trabzon taraftarında çıt yok!

Trabzon taraftarında çıt yok!
11 Temmuz 2011 - 19:30 borsagundem.com

Fenerbahçe'nin şampiyonluğunun iptalini bekleyen Trabzon taraftarı, başkanlarının gözaltına alınmasıyla şoka uğradılar

Trabzonspor'da Başkan Sadri Şener'in ifadesinin alınması için emniyete götürülmesi camiada şok etkisi yarattı.Trabzonspor'da Hollanda kampı neşeli şekilde devam ederken, şike operasyonu kapsamında Başkan Sadri Şener'in ifadesinin alınması için emniyete götürülmesi camiada şok etkisi yarattı. Trabzonsporlu idareciler konu hakkında açıklama yapmaktan kaçındı. Teknik direktör Şenol Güneş de oyuncularını konu hakkında hiçbir şekilde konuşmamaları konusunda uyardı, sadece kampa odaklanmalarını istedi.
CELUSTKA VE GLOWACKİ TAKIMLA ÇALIŞTI
Öte yandan Trabzonspor yeni sezon hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaptı. Antrenmanda sakatlığı geçen Glowacki ile yeni transfer Celustka takımla birlikte çalıştı. Futbolcuların antrenmanda neşeli oluşu dikkat çekti.
ADRİAN MİERZEJEWSKİ TAKIMDAN AYRI ÇALIŞTI
Trabzonspor'da hafif sakatlığı bulunan Polonyalı futbolcu Adrian Mierzejewski takımdan ayrı olarak çalıştı. Futbolcunun adalesinde çekme olduğu ancak sakatlık durumunun önemli olmadığı öğrenildi. Bu arada sakatlığı bulunan kaleci Onur da takımdan ayrı olarak salonda çalışma yaptı.
YABANCILAR TAM KADRO SAHADA
Bu arada bordo - mavili takımda Celustka transferinin gerçekleşmesinin ardından yabancı sayısı 11'e çıktı. Bu sabah yapılan antrenmanda toplam 9 yabancı futbolcu antrenmana çıkarken, Gabric ve Cale'nin durumundaki belirsizlik ise sürüyor. Gabric'in sağlık durumunun 1 hafta içerisinde netlik kazanacağı ve yönetim kurulunun buna göre hareket ederek futbolcunun sözleşmesini dondurabileceği belirtildi.
CALE BEDAVA GİTMEK İSTİYOR
Geçtiğimiz sezonun sonlarına doğru teknik direktör Şenol Güneş ile görüşerek takımdan ayrılmak istediğini söyleyen ancak şu ana kadar hiçbir takımla anlaşamayan Hırvat futbolcu Hrvoje Cale'nin takımdan bedava gitmek istediği öğrenildi. Bu yüzden kulübe zorluk çıkaran Cale'nin yabancı kontenjanının aşılması için çekilen sıkıntıdan haberdar olduğu ve bu yüzden zorluk çıkardığı vurgulandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)