E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTrabzon'a kötü haber---

Trabzon'a kötü haber

Trabzon'a kötü haber
12 Haziran 2011 - 16:34 borsagundem.com

Polonia Varşova'nın sahibi Jozef Wojciechowski, 24 yaşındaki forveti Adrian Mierzejewski'yi bırakmaya niyetli olmadıklarını söyledi

Trabzonspor'un peşinde olduğu Adrian Mierzejewski'nin top koşturduğu Polonia Varşova Kulübü'nün sahibi Jozef Wojciechowski, 24 yaşındaki golcüyü bırakmaya niyetli olmadıklarını ifade etti.
Polonya basınına konuşan Wojciechowski, "Türkler, Mierzejewski için çok baskı yapıyor. Ama bu oyuncunun gitmesini istemiyorum. Bu konuyla ilgili gelen soruları da cevaplandırmıyorum. Çünkü onu satmak gibi bir niyetimiz yok. Bu yüzden bu transferle ilgili bir şey söylememe gerek yok. Türkiye'nin Adrian'ın oynaması gerektiği bir ülke olduğuna inanmıyorum" ifadelerini kullandı.
Buluşma yarın
Trabzonsporlu yönetici Tuncay Bekiroğlu'nun yarın Polonya ekibinin yöneticileriyle masaya oturacağı ifade edildi. Wojciechowski de bu buluşmayı doğruladı. Öte yandan Polonya gazeteleri, Mierzejewski'nin Trabzonspor'a gitmeyi çok istediği çünkü bordo-mavili takımın kendisine önerdiği yıllık 750 bin euronun oldukça ilgisini çektiği belirtildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)