E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTrabzon'da şampiyonluk yürüyüşü---

Trabzon'da şampiyonluk yürüyüşü

Trabzon'da şampiyonluk yürüyüşü
10 Temmuz 2011 - 22:29 borsagundem.com

Trabzon’da toplanan bir grup, Fenerbahçe’nin şikeye karıştığını öne sürerek, şampiyonluğun kendilerine verilmesi amacıyla yürüyüş yaptı

Trabzon’da toplanan bir grup Trabzonspor taraftarı, soruşturma kapsamında tutuklanan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe’nin şikeye karıştığını öne sürerek, şampiyonluğun kendilerine verilmesi amacıyla yürüyüş yaptı.
Yıldırım’ın, İstanbul özel yetkili Cumhuriyet Savcılığınca yürütülen futboldaki şike iddialarına yönelik soruşturma çerçevesinde tutuklanmasının ardından takımlarına destek vermek için kent merkezindeki Atapark’ta toplanan Fırtına Gençlik Taraftar Grubu mensubu bir grup bordo-mavili taraftar, Meydan semtine doğru yürüyüşe geçti.
Bordo-mavi bir bayrak açarak, ıslıklar eşliğinde yürüyen gurup "Para, şike işte Fener işte", "Trabzon uyuma takımına sahip çık", "Şampiyonluk hakkımız, söke söke alırız", "Şampiyonluk bizim, kupa bizim" şeklinde slogan attı.
Meydan semtine ulaşıp bir süre daha Fenerbahçe ile Yıldırım aleyhine tezahürata bulunan gurup basın açıklamasının ardından dağıldı.
Taraftar Grubu Başkanı Serkan Kalkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe’nin şikeye karıştığını öne sürerek, şampiyonluğun Trabzonspor’a verilmesini istedi.
Polislerce trafiği aksatmamaları konusunda zaman zaman uyarılan grubun yürüyüşü nedeniyle Trabzon Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çevik Kuvvet ekiplerince de çevrede önlem alındı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • cemal mızıkacı11 Temmuz 2011 00:06

    trabzon yapamamış fener yapmış. şike mike oda bir marifet. bundan öncede şike vardı bundan sonrada olacak.torpil eskiden vardı şimdi alası var. güçler dengesi bozulunca savcı hakim suçlu olur.gene darbe olur.vs vs uzaylıların gelmesi yaklaştı galiba

  • sali10 Temmuz 2011 22:47

    merhaba ben ingiltereden sali aslinda ben trebizone taraftariyim ama şam piyon olamadiki biz niye gidelim fenerin hakki değulmiydu yoksa gsarayınmıydı

  • editör10 Temmuz 2011 22:45

    edi tör hadi uyuma artık ve yor umu yayınla

  • imam10 Temmuz 2011 22:45

    hey müslümanlar adam daha ölmedi siz elbisesinin derdine düşmüşsünüz.hele bir ölsün kime uyarsa ona giydiririz. sabredin be akbabalar.bir fb.tuh kaka öbürleri sütten çıkmış ak kaşık.kendimizi kandırıyoruz beyler.herkes gücü yettigince bu pastadan dilim kapmaya çalışmadımı.iyi düşünün.

  • fuat10 Temmuz 2011 22:43

    aferin size uşaklr sizu çok sevdum hadi bakayummm dönün geruyya hadi da trabzon akıl hastanesi baş hekimi

  • mehmet10 Temmuz 2011 22:40

    sizi gidi uyanıklar sizi

  • nezih10 Temmuz 2011 22:38

    yürüyün yürüyün yollar yürümekle aşınmaz ama o kupa size hiç yakışmaz eksik teşebbüsçüler ortaklara temettüyyü çok görenler

  • xl10 Temmuz 2011 22:36

    sizin adınızda var 2.dalga gelecek