E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTrabzon'dan Fener'e davet---

Trabzon'dan Fener'e davet

Trabzon'dan Fener'e davet
19 Eylül 2011 - 19:14 borsagundem.com

Trabzonspor yönetimi, Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç ve Fenerbahçeli diğer yöneticileri Şampiyonlar Ligi maçına davet etti

Trabzonspor yönetimi, Inter maçından önce yönetici Recep Denizer'i arayarak başarı dileyen Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç ve Fenerbahçeli diğer yöneticileri Şampiyonlar Ligi maçına davet etti. Trabzonspor’un yönetim kurulu üyesi Tuncay Bekiroğlu, Inter maçından önceki yönetici Recep Denizer’i arayarak başarı dileyen Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç ve diğer kulüp yetkililerini Trabzon’daki Şampiyonlar Ligi maçına davet etti.
İşte Bekiroğlu'nun konu ile ilgili açıklamaları:
Ali Koç’un davranışı Fenerbahçeliliğe ve Koç ailesine yakışır bir hareket, Ali Bey’in Recep Bey’i arayıp, başarı dilemesi. Kutluyorum kendisini. Tabii ki Trabzonspor, tüm Türkiye’ye temsilen oradaydı. Bence bu futbol taraftarlığından daha önce gelmesi gereken bir şey. Trabzonspor ve Fenerbahçe biri var olursa var olabilecek iki büyük camiadır.
Geçen İstanbul’daki maçtan sonra boynumda atkıyla taksi arıyordum. İki Fenerbahçeli genç kardeşim, beni bir fanatiğin olası saldırısından korumak için çevrelediler ve taksiye binmemi sağladır. Bu örnek bir davranıştır. Herkesin bu iki örnek genç Fenerbahçeli’nin yaptığını örnek alması gerekir. Bu anlamda sayın Koç’un yaptığı jest bu anlayışın altyapısını oluşturmaktadır.
Kendisini saygıyla, teşekkürle selamlıyorum. Ali Koç ve bütün takımlarımızın yöneticilerini, Şampiyonlar Ligi maçlarını seyretmek için şahsım ve yönetim kurulu adına Trabzon’a davet ediyorum. Aramak büyük bir jest; ama bizim daha çok arzu ettiğimiz şey onların gelerek maçlarımızı izlemesidir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)