E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTrabzonspor 3 yabancı arıyor---

Trabzonspor 3 yabancı arıyor

Trabzonspor 3 yabancı arıyor
28 Ağustos 2011 - 00:41 borsagundem.com

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, transferdeki hedeflerini VATAN’A açıkladı:

“Valencialı Ricardo Costa için Mehmet Topal’a fikirlerini sorduk, cevap bekliyoruz. Ayrıca Paraguaylı Cruz için bizim adımıza görüşmeleri Teofilo’nun menajeri Efrain sürdürüyor.”
ŞAMPİYONLAR Ligi B Grubu’nda Inter, CSKA Moskova ve Lille’le eşleşen Trabzonspor’da Başkan Sadri Şener, kadrolarına 3 yabancı oyuncu katmak istediklerini söyledi. Transfer döneminde Gabric, Jaja, Yattara ve Cale’yi yollayarak Celutska, Adrian, Henrique ve Zokora’yla güçlenen bordo-mavililerde başkan Şener Şampiyonlar Ligi’ne direkt kaldıkları için kazanılan 25 milyon Euro’yu transfere harcamak niyetinde. VATAN’ın sorularını yanıtlayan Sadri Şener şunları söyledi:
“TEKNİK Direktör Şenol Güneş’in isteği doğrultusunda transferde öncelik verdiğimiz iki isim var. Valencia’nın 30 yaşındaki Portekizli stoperi Ricardo Costa ile görüşmelerimiz devam ediyor.
MEHMET Topal’a bu oyuncuyla ilgili fikirlerini sorduk, ondan gelecek cevabı bekliyoruz. Forvet konusunda ise gündemimizde olan isim Manchester City’nin 30 yaşındaki Paraguaylı forveti Roque Santa Cruz. Real Betis’in de bu oyuncuyu istediğini duyuyoruz. Ancak bizim açımızdan tek sorun oyuncunun ortaya çıkan 6 menajeri.
BU yüzden transfer operasyonu biraz ağır yürüyor. Bizim adımıza eski oyuncumuz Teofilo’nun menajeri Efraim uğraşıyor bu transferle.
BEŞİKTAŞ’TAN Ernst’i istedik, ancak onlar bize Michael Fink’i önerdi biz de kabul etmedik.
VOLKAN ŞEN AN MESELESİ
YERLİ oyuncu konusunda ise Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam’ın satış listesine koyduğu yıldız oyuncu Volkan Şen’le temas halindeyiz. Oyuncunun menajeri 3. kez değişmiş.
BÜYÜK yol kat ettik. Bursaspor’dan Volkan Şen’i alma ihtimalimiz çok yüksek. Volkan’ın dışında Bursa, G.Antep ve Beşiktaş’tan hiçbir oyuncuyla ilgilenmiyorz. Çünkü bu isimleri Avrupa’da oynatamayız. Çok az zamanımız var, sıkıştık kaldık” şeklinde konuştu.
Sestak ve Sapara da gündemde
DEVLER Ligi için kadrosunu güçlendirme çalışmaları yapan Trabzonspor’da başkan Sadri Şener, A.Gücü’nün iki Slovak Milli yıldızı Marek Sapara ve Stanislav Sestak için de girişimlerde bulunduklarını söyledi. Şener, “A.Gücü’nün düştüğü durumdan yararlanıp bu oyuncuları kulübümüze katmalıyız. Sarı-lacivertli yöneticilerle temas halindeyiz. Her iki oyuncu ve kulüpleriyle görüşmelerimiz sürüyor. Serbest kalırlarsa da durumlarına bakarız. Bize ay sonunda boşa çıkacaklarına dair bilgiler geliyor ancak biz bu oyuncuları bonservis olmadan almak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)