E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTrabzonspor Başkanı'ndan Erdoğan'a destek---

Trabzonspor Başkanı'ndan Erdoğan'a destek

Trabzonspor Başkanı'ndan Erdoğan'a destek
09 Eylül 2013 - 13:35 borsagundem.com

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, basın toplantısı düzenledi

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında camiadan gelen "siyasi" eleştirilere yanıt verdi. AK Parti mitingine gitmesi ve CHP'yi eleştirmesi konusunda kendisine yöneltilen sorulara da Başkan şu yanıtı verdi: Başbakanımıza sahip çıkmak rahatsız ediyorsa buna devam edeceğiz. Daha iyi bir lider gelene kadar buna devam edeceğiz.
İşte Hacıosmanoğlu'nun açıklamalarından satır başları;
"Biz sıradan insanlar gibi yaşıyamıyoruz. Olaylara sıradan insanlar gibi bakamıyoruz. O yüzden bir çok insan bizi eleştirebilir ama samimiyetimizi eleştirmek hadlerine değil.
Bizi eleştirdikleri en önemli konu kongreden önceki tavrımızın kongreden sonra değiştiğimizdir. Bunlar art niyetli insanlardır. Biz Trabzonspor sevdalıların hizmetindeyiz. Biz başarısız olursak beceremiyoruz deyip koltuğu bırakacak kadar Trabzonspor sevdalısıyız.
"ŞENES BEYİ ARADIM..."
Bizim CAS kararı sonrasındaki bir açıklamamızdan tek cümleyi alıp art niyetli yorumlayan insanlar var. Biz şu an itibarıyla kupa için müracat etmeyeceğiz dedik ama bu bir süreçtir arkadaşlar.
F.Bahçe Şenes Erzik'ten bize yardımcı olmuyor diye şikayetçi. Ben Şenes beyi sürecin ilk döneminde Şenes Beyi aradım, sizin destek vereceğiniz yazılıyor dedim. Oda bana asla böyler bir şey olmayacağını sizin mücadelenize saygımız var dedi.
Herkesin namusu önemlidir ama bu yöre insanı için namus daha önemlidir.
"TEMİZLEMEZLERSE BİZ ONLARA TEMİZLETTİRECEĞİZ"
Artık daha önceki dönemdeki gibi magazinselleştirilmiş "kupamızı istiyoruz" söylemleri duymayacaksınız. Türk futbolunu bu hale getirenler yaptıkları pisliği temizleyecekler demiştik. Temizlemezlerse zaten biz onlara temizlettireceğiz. Biz UEFA'ya bağlıyız. UEFA gereken uyarıları Türkiye'ye yapacaktır.
Adı geçen takımlar belkide çok daha ağır cezalar alacaklardır. Biz "Türkiye ceza almasın bizim de mağduriyetimiz devam etsin" diye düşünmeyeceğiz. Adalet yerine gelsin ve bizim mağduriyetimiz sona ersin diye mücadelemizi vereceğiz.
Biz ya o kupayı alırız ya da o kupa bizi alır. Biz o kupayı alamazsak bu koltukta da devam etmeyiz. Bu mağudiyetle koltukta oturmaya devam etmeyiz.
"BU ÜLKENİN BAŞBAKANINI SEVİYORUZ DEDİK"
Bu olay siyasetin belli bir kademesine çekilmeye çalışılıyor. Bazı yakıştırmalar yapılıyor. Siyasete atılacağım şeklinde. Benim en büyük hayalimi cenabı Allah bana nasip etti zaten. Bu ülkenin Başbakanını seviyoruz dedik ve ona destek verdik. Dün verdik, bugün veriyoruz yarın da vereceğiz.
Ben muhalefet partilerini eşleştiriyorum da Başbakan'ı destekliyorum gibi. Başbakan kişiler ve kurumlar ayrılsın diyor. Muhalefet liderlerinin eleştirilerine cevap vermezsek bu koltukta oturmamamız lazım. Çağrı yapıyorlar, UEFA'ya "Türkiye'de bağımsız yargı olmadığını, komplo olduğu " çağrısını yapıyorlar. Trabzonspor'u yok sayıyorlar. Demiyorlar ki Trabzonspor'un hakkı yenmiştir. Fenerbahçe'nin oy potansiyelinden yararlanmak istiyorlar. Biz onlara siyasi olarak yaklaşmıyoruz. Onlardan beklentimiz haklı olduğumuzu onların da kabul etmesi.
Başbakanımıza sahip çıkmak rahatsız ediyorsa buna devam edeceğiz. Daha iyi bir lider gelene kadar buna devam edeceğiz.
SORU - CEVAP
-Siz Başbakan'a destek veriyorsunuz ama aynı Başbakan dün "CAS kararı hatalıdır" dedi.

-Biz Türkiye sevlası Başbakan'a destek verdik. Başbakan hırsızlık yapılmadı demiyor. Kişi ve kurumlar ayrılsın diyor. Trabzonspor'un hakkı yenmiştir. O kupa Trabzosnpor'un hakkıdır. Bunun tersini söyleyen bizi karşısında bulur.
-Başkan olmadan önce siyasi parti mitinglerine gittiniz mi?
-Hayır gitmemiştim. Ama Kazlıçeşme mitingine gittim. Çünkü milletin üzerine oynanan bir oyun vardı. Allah korusun Türkiye bir Mısır olabilirdi. Ben buna, bu oyuna dikkat çekmek için o mitinge gittim. Camianın içinde buna katılmayan insanlar olabilir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hayda hayda hamsiye.11 Eylül 2013 22:52

    ADAM bu yaşa gelmiş ama şimdi yalakalık yapmayı kendine övünç kaynağı olarak görnüş.bari eletekde öp sana yakışır.eğer kelinede çareler arıyorsan anası siçilmemiş çocuğun mokunu sür.

  • TR09 Eylül 2013 13:45

    Adamı dün TV de izlediniz mi ? Ne konuştuğu anlaşılıyor ne dediği geveliyor ağzının içinde bişeyler ne dediğini anlamak için decoder lazım ...