E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTrabzonspor bombayı patlattı---

Trabzonspor bombayı patlattı

Trabzonspor bombayı patlattı
31 Mayıs 2011 - 15:21 borsagundem.com

Şampiyonluğu Fenerbahçe'ye kaptıran Trabzonspor transferde ilk bombayı patlattı

Trabzonspor, yeni sezon öncesi ilk yabancı transferini İspanya’nın Sevilla takımının orta saha oyuncusu Didier Zokora’yı alarak gerçekleştirdi.
Dün gece İspanya’da Sevilla Kulübü ile bonservis görüşmesini olumlu sonuçlandıran bordo-mavililerin, Zokora ile 4 yıllık anlaştığı öğrenildi.
Kulüp asbaşkanı Nevzat Şakar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kulüp başkanı Sadri Şener’in dün Fildişi Sahili oyuncusu konusunda İspanya’da yaptğı görüşmelerin olumlu geçtiğini söyledi.
Şakar, gelecek hafta pazartesi günü Trabzon’a gelecek Zokora’nın basının huzurunda sözleşmeye imza atacağını kaydetti.
ZOKORA'NIN PAZARTESİ GÜNÜ RESMİ SÖZLEŞMEYİ İMZALAMASI BEKLENİYOR
Trabzonspor, İspanyol ekibi Sevilla'dan Didier Zokora ile anlaştığını resmen açıkladı. Fildişi Sahilli futbolcu, pazartesi günü resmi sözleşmeyi imzalayacak.
Bordo-mavili kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;
"Başkanımız Sadri Şener'in İspanya'da Sevilla Kulübü Başkanı Jose Maria Del Nido ile görüşerek bonservisi konusunda anlaşmaya vardığı Didier Zokora'nın pazartesi günü resmi sözleşmeyi imzalaması planlandı. Futbolcunun menajeriyle yapılan temasların sonucunda oluşacak programa göre Zokora Trabzon'a gelecek ve kendisini Bordo-Mavili renklere bağlayacak mukaveleye imza atacak."
ŞENER:"AVRUPA´NIN İYİ ÖN LİBEROLARINDAN BİRİNİ ALDIK"
TRABZONSPOR Kulübü Başkanı Sadri Şener, Sevilla takımından transfer ettikleri Zokora’nın çok kaliteli bir futbolcu olduğunu, Miroslaw Klose için de girişimlerinin sürdüğünü söyledi.
Zokora’nın Avrupa’nın en iyi ön liberolarından birisi olduğunu vurgulayan Başkan Sadri Şener, "Bu transferin gerçekleşmesi için çok ısrarcı olduk ve bunu başardık. Sezon başladığında herkes onun kalitesini çok daha iyi görecek. Bugüne kadar yaptığımız hiç bir transferden pişmanlık duymadım. Bu transferin de kalitesi kesinlikle tartışılmayacak. Sergileyeceği performansla parmak ısırtacaktır" dedi.
"KLOSE İÇİN GEREKENİ YAPACAĞIZ"
Daha önce transfer teklifinde bulunhdukları Al Hamdoui ve Fuchs’un Trabzon’a gelmeye pek sıcak bakmadığını da söyleyen Başkan Sadri Şener, Bayern Münih ile sözleşmesi sona eren Miroslaw Klose için de temaslarda bulunduklarını açıklarken şöyle konuştu:
"Klose transferinin gerçekleşmesini de çok istiyoruz. Eğer Klose’yi alırsak önemli bir eksikliği gidermiş olacağız. Biz bu transfer için ne gerekiyorsa yapacağız. Taraftarlarımız bu konuda sabırsız olmasın. Herkesin memnun olacağı isimleri kadromuza katacağız."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)