E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTrabzonspor evinde Galatasaray'ı dağıttı! 4-0...---

Trabzonspor evinde Galatasaray'ı dağıttı! 4-0...

Trabzonspor evinde Galatasaray'ı dağıttı! 4-0...
01 Eylül 2018 - 20:19 borsagundem.com

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Trabzonspor sahasında haftaya lider olarak giren Galatasaray'ı 4-0 mağlup etmeyi başardı.

Medical Park Stadyumu'nda oynanan mücadelede ev sahibi Trabzonspor'a farklı galibiyeti getiren golleri 3. dakikada Onazi, 25. ve 45+3. dakikalarda Nwakaeme ve 90+3. dakikada Ekuban kaydetti. Galatasaray'ın Faslı oyuncusu Belhanda, 30. dakikada Yusuf Yazıcı'ya yaptığı sert faul sonrasında doğrudan kırmızı kart görerek oyundan atıldı. Sezona 3'te 3 ile başlayan Galatasaray bu sezon ilk mağlubiyetini aldı. Bu sonucun ardından Trabzonspor puanını 7'ye yükseltirken, Galatasaray 9 puanda kaldı.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

1. dakika Hakem Fırat Aydınus maçı başlatan düdüğünü çalıyor. Konuk ekip Galatasaray'lı oyuncuların vuruşuyla maç başlıyor.

3. dakika GOOOLL!! Hugo Rodallega ceza sahası dışı sol çaprazdan kaleye şutunu göndermek istiyor ancak bu top savunma oyuncularından dönüyor. Dönen topla buluşan Ogenyi Onazi ceza sahası yayı içinden kaleye şutunu çekiyor ve topu ağlarla buluşturuyor. Trabzonspor, Ogenyi Onazi'nin golüyle 1-0 öne geçiyor.

6. dakika Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Joao Pereira ceza sahası içine ortasını yapıyor. Altıpasın hemen gerisinden Hugo Rodallega kafa vuruşunu yapıyor ancak bu top yandan dışarı çıkıyor.

10. dakika Orta alanın solundan atılan hava topuna hareketlenen Yuto Nagatomo sol kanatta ofsaytta kalıyor.

14. dakika Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içine topla giren Sinan Gümüş altıpas önüne ortasını gönderiyor. Bu topu kaleci Onur Kıvrak müdahesiyle uzaklaştırıyor. Havalanan topu takip eden Younes Belhanda rövaşata vuruşunu yapıyor ancak bu top yandan dışarı çıkıyor.

18. dakika Sağ kanattan gelişen atakta kısa pasla topla buluşan Olcay Şahan ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu kademedeki savunma oyuncuları tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

22. dakika Yusuf Yazıcı'nın attığı uzun topla buluşan Hugo Rodallega ceza sahası dışı sağ çaprazdan kaleye şutunu çekiyor ancak bu top kaleci Fernando Muslera'da kalıyor.

25. dakika GOOOLL!! Trabzonspor, Anthony Nwakaeme'nin golüyle skoru 2-0'a taşıyor.

30. dakika Younes Belhanda, Yusuf Yazıcı yerdeyken sert bir şekilde ayağına basıyor. Bu hareketi sonrasında kırmızı kart ile cezalandırılıyor ve oyundan atılıyor.

35. dakika Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Sinan Gümüş ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top kaleci Onur Kıvrak'ın kontrolünde kalıyor.

40. dakika Sol kanatta topla ilerleyen Yusuf Yazıcı ceza sahası içine girip kaleye şutunu gönderiyor ancak bu top farklı şekilde dışarı çıkıyor.

43. dakika Sol kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Jose Sosa ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top savunma oyuncuları tarafından tehlikeli bölgeden uzaklaştırılıyor.

45+2. dakika GOOOLL!! Sol kanatta atılan uzun pasla topla buluşan Anthony Nwakaeme ceza sahası içine giriyor ve üç rakibinden sıyrılıyor. Altıpasın hemen solundan kaleye şutunu çekiyor ve topu ağlarla buluşturuyor. Trabzonspor, Anthony Nwakaeme'nin golüyle skoru 3-0'a taşıyor.

45+4. dakika Hakem Fırat Aydınus ilk yarıyı bitiren düdüğünü çalıyor. Trabzonspor 3-0'lık skor ile soyunma odasına galip giden taraf oluyor.

46. dakika Fırat Aydınus ikinci yarıyı başlatan düdüğünü çalıyor. Ev sahibi Trabzonspor'lu oyuncuların vuruşuyla ikinci yarı başlıyor.

50. dakika Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Jose Sosa ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu savunma oyuncuları kafayla tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

54. dakika Anthony Nwakaeme'nin kısa pasıyla topla buluşan Hugo Rodallega ceza sahası içi sağ çaprazdan kaleye şutunu çekiyor ancak bu top kaleci Fernando Muslera'nın kontrolünde kalıyor.

60. dakika Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Mariano Filho ceza sahası içine ortasını yapıyor. Bu topa hareketlenen Eren Derdiyok vuruşunu yapıyor ancak bu top savunma oyuncularından geri dönüyor.

65. dakika Sağ kanatta kısa pasla topla buluşan Badou Ndiaye topla ilerleyip ceza sahası dışı sağ çaprazdan kaleye şutunu çekiyor ancak bu top savunma oyuncularından geri dönüyor.

69. dakika Sol kanatta topla ilerleyen Yuto Nagatomo ceza sahası içine ortasını yapıyor. Ceza sahası içi sağ çaprazda bu topa hareketlenen Emre Akbaba gelişine şık bir vuruş yapıyor ancak bu top savunma oyuncularından geri geliyor.

79. dakika Sağ kanatta topla ilerleyen Juraj Kucka ceza sahası dışı sağ çaprazdan kaleye şutunu çekiyor ancak bu top yandan dışarı çıkıyor.

84. dakika Sağ kanatan gelişen atakta topla ilerleyen Sofiane Feghouli ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top kimseye temas etmeden dışarı çıkıyor.

89. dakika Kaleyi cepheden gören noktadan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Sofiane Feghouli kaleye şutunu gönderiyor ancak bu top barajdaki oyunculardan geri dönüyor.

90. dakika GOOOLL!! Orta alandan atılan uzun topla b uluşan Anthony Nwakaeme ceza sahası içi sol çaprazdan topu altıpas önüne dolduruyor. Bu topa hareketlenen Caleb Ekuban sağ ayağıyla vuruşunu yapıyor ve topu ağlarla buluşturuyor. Trabzonspor, Caleb Ekuban'ın golüyle skoru 4-0'a taşıyor.

90+3. dakika Hakem Fırat Aydınus maçı bitiren düdüğünü çalıyor. Trabzonspor 4-0'lık skorla rakibini geçiyor ve 3 puanı hanesine yazdırıyor.

İŞTE İLK 11'LER

Trabzonspor: Onur, Pereira, Hosseini, M. Akbaş, Novak, Onazi, Yusuf, Sosa, Olcay, Nwakaeme, Rodallega

Galatasaray: Muslera, Mariano, Ahmet, Maicon, Nagatomo, Emre, Fernando, Belhanda, Onyekuru, Sinan, Eren Derdiyok

KARAMAN’DAN 2 DEĞİŞİKLİK

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Galatasaray karşısında ligde son oynanan MKE Ankaragücü 11'inde iki değişiklik yaptı. Karaman, sakatlığı bulunan Toure’nin yerine stoperde Mustafa’ya, hücum hattında Abdülkadir Ömür'ün yerine ise yeni transferlerden Nwakaeme’ye ilk 11'de görev verdi. Sakatlıkları bulunan ve tedavileri devam eden Abdülkadir Ömür, Toure, Kamil Ahmet ve Burak Yılmaz ise kadroda yer almadı.

EKUBAN, AMİRİ VE ZEKİ İLK KEZ

Trabzonspor'da hafta içerisinde transferi gerçekleşen Ekuban, sezon öncesi hazırlık maçında sakatlanan ve iyileştikten sonra takıma dönen Amiri ile 1,5 sezon sonra tekrar takıma geri dönen Zeki Yavru, ilk kez Galatasaray maçıyla 21 kişilik kadroda yer aldı.

RODALLEGA TRABZONSPOR FORMASI İLE GALATASARAY'A KARŞI İLK KEZ

Trabzonspor’un forvet oyuncusu Hugo Rodallega, Galatasaray’a karşı ilk kez ilk 11’de forma şansı buldu. 2016-17 sezonunun devre arasında Trabzonspor’a transfer olan ve bu sezon teknik direktör Ünal Karaman’ın ilk üç maçta da 11’de görev verdiği forvet oyuncusu, bordo-mavililerde forma giydiği dönemde Galatasaray ile oynanan üç karşılaşmada sadece 9 dakika süre alırken, Süper Lig'in 4'üncü haftasında Galatasaray'a karşı bu kez ilk 11'de kendine yer buldu.

5 gollü gecede Fenerbahçe evinde yıkıldı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)