E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisTrabzonspor hisseleri de coştu---

Trabzonspor hisseleri de coştu

Trabzonspor hisseleri de coştu
09 Kasım 2010 - 02:44 borsagundem.com

Galatasaray’ı haftasonunda 2-0 yenerek liderlik koltuğuna oturan Trabzonspor, hisseleri yüzde 4.24 oranında prim yaparak liderliğini kutladı

Geçen pazar günü gerçekleşen karşılaşmada elde ettiği galibiyetin ardından Trabzonspor’un İMKB’deki şirket hisseleri tarihi en yüksek seviyelerine yaklaştı.
Yüzde 6 primle açıldı
Galatasaray kalesine attığı 2 gol ile Spor Toto Süper Ligin yeni lideri olan Trabzonspor’un borsadaki şirketi Trabzonspor Sportif A.Ş., borsadaki hisseleri geçen haftayı 14.15 liradan kapatmıştı. Pazar günkü galibiyet sevinci ile haftanın ilk işlem gününe yüzde 6 yükselişle başlayan Trabzonspor Sportif A.Ş. hisseleri ilk seansta 15.40 liraya kadar yükseldi. Böylece hisse senetleri tarihi en yüksek seviyesi olan 16.40 liraya yaklaştı. Bu seviyelerden gelen kâr amaçlı satışlarla gerileyen hisseler ilk seansı 15.05 liradan tamaladı.
İkinci seansta açılışın ardından kâr satışlarının devam etmesiyle 14.50 liraya kadar gerileyen hisse senetleri kapanışa doğru yeniden yükselişe geçti. İkinci seansta ortalama yüzde 3 primle hareket eden Hisse senetleri gün sonunda yüzde 4.24 oranında değer artışı ile 14.75 liradan kapanış gerçekleştirdi. Galatasaray’ın İMKB’de işlem gören hisseleri de haftasonu ligde yenilginin de etkisiyle güne yüzde 1.5 düşüşle başladı. Gün içinde biraz toparlanan Galatasaray Sportif A.Ş. hisseleri gün sonunda yüzde 0.86 kayıpla kapandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)