E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTrabzonspor için kritik pazartesi---

Trabzonspor için kritik pazartesi

Trabzonspor için kritik pazartesi
19 Mayıs 2012 - 07:51 borsagundem.com

Güneş, Kore seyahati öncesi başkan Sadri Şener ile görüşecek. Başarılı teknik adam asla bırakılmayacak

Trabzonspor camiası teknik direktör Şenol Güneş'in yaptığı açıklamalar ile sarsıldı. Önceki gün yazılı bir açıklama yapan ve son satırlarında, "Hiç kimse sürekli görevde kalamaz. Değişikliklerle de kurumlar çökmez. Hatta belki daha iyi olur ve bunun için değişimler yapılır. Sorunlar vardır. Hepsi çözülür. Yeter ki arada, iyi niyet, samimiyet, güven, işin üstesinden gelebilecek enerji ve sağlık olsun. Ben şu anda, kendi adıma o enerjiyi ve sağlığı taşıdığımı hissetmiyorum. Bu durumumun kimseyle ilgisi yok" ifadesini kullanan Şenol Güneş için dün "Bırakacak mı bırakmayacak mı?" yorumları yapılmaya başlandı. Trabzonspor Kulübü'nün en önemli taşlarından biri olan Güneş, geçen pazartesi günü Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde bir araya geldiği Asbaşkan Nevzat Şakar'a da rahatsızlıklarını aslında açık açık anlattı.
Sıkıntılarını tek tek anlattı
Hem takımla ilgili rapor veren hem de rahatsızlıklarını ifade eden Şenol Güneş'in yaşadığı süreçle ilgili en büyük sıkıntısı bu sezon yaşanan gelişmeler... Trabzonspor'a verilmeyen kupa, yönetimin transferdeki hataları, zaman zaman yapılan açıklamalar ve bordo-mavili camianın bu süreçte takımı, kulübü yalnız bırakması... Başarılı teknik adam bu düşüncelerini önce pazartesi günü 3.5 saat süren görüşmede Nevzat Şakar'a anlattı. Güneş önceki gün de uzun bir açıklama yaparak kamuoyu ile düşüncelerini paylaştı. Hem yorgun olan hem de psikolojik olarak çok yıpranan teknik adam, bırakma ya da devam konusunda henüz tam bir karar veremedi.
Güneş devam edecek
Dün İstanbul'a gelen Şenol Güneş gelecek çarşamba günü bir organizasyon için Kore'ye gidecek. Şenol Güneş burada Türk ve Koreli dostlarıyla bir araya gelerek stres atacak ve bir süre dinlenme fırsatı bulacak. Güneş, bu seyahat öncesi pazartesi sabahı İstanbul'da kritik bir görüşme yapacak. Başkan Sadri Şener ve Asbaşkan Nevzat Şakar ile görüşecek olan Güneş, bordomavili takımla ilgili son kararını o gün verecek. Konuyla ilgili görüşünü aldığımız Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Özbak ise "Şenol Güneş benim bildiğim kadarıyla devam edecektir" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)