E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTrabzonspor kamulaştırma haberlerini yalanladı---

Trabzonspor kamulaştırma haberlerini yalanladı

Trabzonspor kamulaştırma haberlerini yalanladı
02 Nisan 2022 - 20:24 borsagundem.com

Trabzonspor Kulübü, bugün medyada yer alan 'Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri kamulaştırılacak' iddialarını sert bir dille yalanladı.

Trabzonspor Kulübü, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nin kamulaştırılacağı yönündeki haberin hiçbir şekilde gerçeği yansıtmadığı bildirildi.

Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, "Bugün bazı basın yayın organlarında yer alan Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nin kamulaştırılacağı yönündeki haber hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır. Mevcut tesislerimiz, kulübümüzün adıyla bütünleşmiş en önemli varlıklarından biri olup vazgeçilmezimizdir." ifadelerine yer verildi.

Ne olmuştu?

Trabzon AK Parti Milletvekili Salih Cora, Trabzonspor Tesisleri kamulaştırılacak açıklamasını yapmış ve şu ifadeleri kullanmıştı:

"Trabzonspor Tesisleri kamulaştırılacak ve o şekilde bir dolgu ile beraber olacak. Mevcut alan zaten yeterli olmayacak muhtemelen öne doğru bir genişleme olacak ve Trabzonspor Tesisleri de kamulaştırma sahası içerisinde gözüküyor."

Kadın futbolunda inanılmaz kavga

 

Yukatel Kayserispor: 0 - Fenerbahçe: 4

 

Kadın sporcularımızın zafer gecesi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Seçmen02 Nisan 2022 23:36

    Ülkeyi getirdiğin hal ortada, hani uçuracaktın, “siz verin şu kardeşinize oy u bakın ne olacak’ diyen siz değilmiydiniz? 20 yıldan beri iktidardasınız ülkeyi dünyanın en kötü yönetilen ekonomileri haline getirdiniz, vatandaş korkudan pazara gidemiyor, her gün yeni zamlara uyanıyoruz yargıyı siyasallaştırdınız, kurumları itibarsızlaştırdınız, bakanları saray memuru yaptınız, meclisi işlevsiz hale getirdiniz, yetmedi mi 20 yıl? Yetmedi mi çektirdikleriniz? Yetmedi mi yandaşa yedirdiğiniz?

  • Mesut can02 Nisan 2022 21:37

    Ya ülkeyi berbat hale getirdiniz, ev araba almak imkansız hale getirdiniz, ümit bile edemez hale geldi insanlar ümitlerini çaldınız, birde yüzsüzce çıkıp hala uçacağız diyorsunuz, ayıp ya insanda utanma olur, ülkeyi bagırmış hala konuşuyor

  • Taki02 Nisan 2022 21:18

    Hı hı , eved