E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTrabzonspor kredi mi aldı?---

Trabzonspor kredi mi aldı?

Trabzonspor kredi mi aldı?
11 Şubat 2015 - 11:11 borsagundem.com

Trabzonspor'un transferlerine ilişkin şok iddia

Trabzonspor eski başkanı Sadri Şener, mevcut yönetimin çok büyük yanlışlar yaptığını savunurken, bu sezon rekor sayıya ulaşan transferlerin maddi kaynağı için önemli bir iddiada bulundu.
 
Trabzonspor'un eski başkanı Sadri Şener bu konu, Erkan Zengin transferi ve bordo-mavili kulübün mali durumu ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"ZATEN BİR SÜRÜ DÜŞMANIMIZ VAR"

Fenerbahçe maçı öncesi hakemi aradığını açıklayan kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nu eleştiren Şener, hakemleri telefonla aramanın yanlış olduğunu ve ileride Trabzonspor’u negatif etkileyebileceğini söyledi. Sadri Şener, "Kulüp başkanlığı ciddi bir iştir. Bu şekilde takıma olan sempati azalır, antipati artar. Zaten bir sürü düşmanımız var, biraz daha elde ederiz’’ dedi.

"60 İLA 80 MİLYON EURO ARASI KREDİ ALMIŞ"

Bu sezon rekor sayıda gerçekleşen transferlerin kaynağı için büyük bir iddiada bulunan Sadri Şener, "Trabzonspor maddi açıdan iyi gitmiyor. 60 ila 80 milyon Euro arası kredi almışlar bildiğim kadarıyla. Bu, hangi para ile ödenecek bunu bilmiyorum. Son aldıkları para sermaye artışından" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)