E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTrabzonspor kupayı istiyor---

Trabzonspor kupayı istiyor

Trabzonspor kupayı istiyor
13 Eylül 2011 - 09:04 borsagundem.com

Trabzonspor başkanı Sadri Şener, Şampiyonluk kupasının artık kendilerine verilmesi gerektiğini söyledi

Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi'ne bileğinin hakkıyla katıldığını belirten başkan Sadri Şener, "Şampiyonluk kupası bize verildiği zaman işlem tamamdır. Hakkımızı istiyoruz" dedi.
Şike soruşturmasının başlangıcından itibaren yaşanan süreç hakkında konuşan Trabzonsmpor Başkanı Sadri Şener, Bordo-Mavili ekibin şampiyonluğunun tescillenmesi gerektiğini söyledi. Bugüne kadar yaşanan süreçte çeşitli badireler atlattıklarını dile getiren Sadri Şener, "Son dönemlerde camia olarak zor günler geçirdik. Ancak sonuç olarak hakkımız olan Şampiyonlar Ligi'ne katılma kakkını elde ettik. Bu lige bileğimizin hakkıyla katıldığımızı düşünüyorum. Devler Ligi'nde oynamak her takıma nasip olmadığından içimiz kıpır kıpır" şeklinde konuştu.
"KUPA VERİLDİĞİNDE İŞLEM TAMAMDIR"
Şampiyonlar Ligi'nin kendileri için iyi bir vitrin olduğunu belirten Sadri Şener, sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Geldiğimiz noktanın farkındayız. Ancak hakkımızın tam olarak teslim edilmediğini düşünüyorum. Şampiyonluk kupası da bize verildiğinde işlem tamamlanmış olacak. Bu konuda en doğru kararın er ya da geç verileceğine inanıyorum. Biz hakkımız olanı istiyoruz. Bunun dışında başka bir istediğimiz yok"
HTSPOR / HALUK AYYILDIZ

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Laz14 Eylül 2011 15:18

    Her türlü haltı yiyen fenerbahçe, ancak taraftarı kendi takımı hariç her takıma çamur atıyor. Nasıl bir zihniyettir bu anlamadım.

  • hamsi13 Eylül 2011 09:40

    baskan sen oraya gittin tavlayi kolunun altina verip geri gonderdiler unuttun mu? siz fenerin yerinde olsaniz sucunuz tespit edilmeden verirmiydiniz kupayi? yani baskan olmussunuz ama tribunlere oynayarak orada oturabileceginizi mi saniyorsunuz? trabzon disina cikmicak gibi konusmayin insanlarida gaza getirmeyin targiya tasinmis konularida gundeme getirip yerinizi saglamlastirdiginizi dusunmeyin...ilk kongrede ayaginizi kaydirirlar..

  • babamuco13 Eylül 2011 09:16

    aç tavuk rüyasında darı görürmüş.sen önce fenerbahçeyi yen, ondan sonra şampiyonluk kupasını iste.ligde 15 takım size maçları hediye ederse, sende böyle konuşursun.ama senin sesini yine fenerbahçe kesecek.

  • olur.13 Eylül 2011 09:13

    her şeyin hazırına alışmışsınız..kupayıda verirler..o ligde oynamanız bile size helal değil...haram...bunu böyle bilin..kimseyi kandırmayın..rüyanızda göremeyeceğiniz bir yerde maç yapacaksınız..son kez tadını çıkarın bir daha asla olmayacak...