E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisTrabzonspor vize bekliyor---

Trabzonspor vize bekliyor

Trabzonspor vize bekliyor
02 Eylül 2011 - 07:50 borsagundem.com

Bordo- Mavililer yatırımlarını da hız kesmeden sürdürüyor

UEFA’nın şike soruşturması nedeniyle Fenerbahçe’yi Şampiyonlar Ligi’nden men etmesi üzerine devler ligine doğrudan katılmaya hak kazanan Bordo- Mavililer yatırımlarını da hız kesmeden sürdürüyor. Ancak son dakikada Şampiyonlar Ligi’ne katılmayı başaran ‘Karadeniz Fırtınası’ büyük gelir elde etmeyi planladığı enerji alanında bu şansı yakalayamadı. 2008 yılında Bordo- Mavi Enerji Elektrik Üretim adında bir enerji şirketi kuran Trabzonsporlular, Uzungöl’de inşa etmeyi planladıkları hidroelektrik santrali için yaklaşık iki yıldır Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan çıkacak, Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) raporunu bekliyor. Bordo- Mavi Enerji Genel Müdürü Mehmet Tunç, “Çevre Bakanlığı’ndan gelecek ÇED Raporu’nun sonuçlarını bekliyoruz. Hemen ardından inşaat çalışmalarına başlayacağız” derken gerekli izinlerin çıkması halinde hidroelektrik santralin yapımını iki yıl içinde tamamlayacaklarını kaydetti. Tunç, “Projenin toplam maliyeti 30 milyon dolar. Bu parayı yönetim kurulumuz yerli veya yabancı bankalardan temin etmeyi planlıyor. Bizim açımızdan son derece önemli bir proje. Zira kulübün gelirlerini son derece olumlu etkileyecek” bilgisini verdi.
Bordo-Mavililer 28 megawattlık bu projeyle yılda 12 milyon lira elde etmeyi planlıyor. İzin aşamasının uzaması ise kulübün ciddi gelir kaybına uğraması anlamına geliyor. Bu nedenle ‘Karadeniz Kaplanları’nın gözü kulağı şimdilerde Ankara’dan gelecek haberde...
UFUK ŞANLI - VATAN

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)