E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTrabzonspor'a şok mağlubiyet---

Trabzonspor'a şok mağlubiyet

Trabzonspor'a şok mağlubiyet
26 Kasım 2012 - 20:52 borsagundem.com

Spor Toto Süper Lig'de 13. haftanın kapanış mücadelesinde Trabzonspor ile Eskişehirspor kozlarını paylaştı

Spor Toto Süper Lig'de 13. haftanın kapanış mücadelesinde Eskişehirspor, Trabzonspor'u Avni Aker Stadyumu'nda 3-0 mağlup etmeyi başardı.
Tolga Özkalfa yönettiği karşılaşmanın golleri 26. dakikada Kamara, 29. dakikada Necati Ateş ve 65. dakikada muhteşem bir gole imza atan Servet Çetin'den geldi. Bu galibiyetin ardından Eskişehirspor tarihinde ilk kez Trabzonspor'u deplasmanda mağlup etmiş oldu. Trabzonspor ise Akhisar Belediyespor ve Orduspor galibiyetinin ardından 3. maçta kaybetmiş oldu.
SERVET ÇETİN'DEN JENERİKLİK GOL
Karşılaşmaya damga vuran isim ise tartışmasız Servet Çetin oldu. Tecrübeli savunma oyuncusu 65. dakikada Trabzonspor yarı sahasının ortasından aldığı topta rakiplerini sırayla çalımladı ve muhteşem bir vuruş ile jeneriklik bir gole imza attı.
KADROLAR
TRABZONSPOR: Onur, Serkan, Giray, Bamba, Emerson, Colman, Soner(Dk. 46 Emre Güral), Adrian(Dk. 76 Sapara), Olcan, Halil, Janko(Dk. 70 Yasin)
Teknik Direktör: Şenol Güneş
ESKİŞEHİRSPOR: Boffin, Veysel(Dk. 71 Akaminko), Servet, Diego, Dede, Kamara, Hürriyet, Alper(Dk. 78 Burhan Eşer), Tello, Malecki(Dk 58 Mehmet Güven), Necati
Teknik Direktör: Ersun Yanal
MAÇTAN NOTLAR
- Dk. 65 Savunmadan çıkan Servet Çetin, Trabzonspor savunmasını tek başına çalımladı ve mükemmel bir gole imza attı. 3-0
- İkinci yarı oynanıyor...
- Karşılaşmanın ilk yarısı sona erdi.
- GOL... Necati Ateş kaleci ile karşı karşıya kaldı ve aşırtma bir vuruşla 29. dakikada durumu 2-0 yaptı. - GOL... Eskişehirspor hızlı çıktığı hücumda 26. dakikada Diomansy Kamara'nın golü ile 1-0 öne geçiyor.
- Karşılaşma Trabzonsporlu futbolcuların vuruşu ile başlıyor...
ŞENER 8 HAFTA SONRA TRİBÜNDE
Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Eskişehirspor maçında 8 lig karşılaşması sonra takımını tribünden canlı olarak izledi.
Şener, "Takımın kalitesine kefiliz. Taşların yerine oturması için gereken zamanı kullandık" dedi.
SON OLARAK 16 EYLÜL'DE TRİBÜNDEYDİ
Şener, son olarak 16 Eylül'de ligin 4. haftasında Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda Sivasspor'la oynanan ve Bordo - mavililerin 1 - 0 kazandığı karşılaşmada tribündeki yerini almıştı. Daha sonra Trabzonspor'un evinde ve deplasmanda Fenerbahçe, Mersin İdman Yurdu, Kasımpaşa, Beşiktaş, Bursa, Antalya, Akhisar Belediye ve Orduspor'la oynadığı 8 lig maçında tribüne gelmeyen Şener, 76 gün sonra Eskişehirspor karşısında takımını tribünden izledi.
AMELİYAT OLDU
Aradan geçen süre içinde iki kez Trabzon'a gelen Şener, 15 Ekim'de Trabzonspor'un Kazakistan'ın FC Okzhetpez takımıyla oynadığı ve 6 - 0 kazandığı maçı seyretmiş, ardından 19 Ekim'de Süleyman Seba'yı ziyaret için gittiği hastanede düşerek diz yan bağlarını koparmıştı. 20 Ekim'deki ameliyatının ardından, CHP heyetinin Trabzonspor'u ziyareti nedeniyle çıkan krizle ilgili yönetimle toplantı yapmak üzere 9 Kasım'da kente gelen Şener, 10 Kasım'daki Akhisar Belediye maçını izlemeden İstanbul'a dönmüştü.
"TAKIMIN KALİTESİNE KEFİLİZ"
Eskişehirspor maçı öncesi Pazar akşamı Trabzon'a gelen Başkan Sadri Şener, gün boyunca kulüpte toplantılar yaptı, ziyaretçileri kabul etti. Şener, Eskişehirspor maçı öncesi yaptığı açıklamada, son iki haftada elde edilen 6 puanla tekrar çıkışa geçtiklerini hatırlatarak, "Her zaman söylediğim gibi takımımızın kalitesine kefiliz. Taşların yerine oturması için gereken zamanı kullandığımızı düşünüyorum. Ligin geride kalan haftalarında kazanabileceğimiz müsabakalarda olumsuz sürprizlerle karşılaştık" dedi.
TOLGA 8 MAÇ SONRA KADRODA
Trabzonspor'un ligin 4. haftasında oynadığı Sivasspor maçının 10'uncu dakikasında omuzundan sakatlanan kaptan Tolga Zengin, 8 maç aradan sonra 18 kişilik maç kadrosuna alındı. Şenol Güneş, Volkan, Mustafa Yumlu, Zokora, Barış Özbek, Zeki Ayvaz, Alanzinho, Henrique, Aykut ve Ferhat'ı 18 kişilik maç kadrosuna dahil etmedi. Güneş Orduspor'u deplasmanda 2 - 1 yendikleri maçta ilk 11'de görev verdiği Sapara, Yasin ve Emre'yi bu kez yedek kulübesinde bekletirken, bu oyuncuların yerine Halil, Olcan ve Adrian görev yaptı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HAMSİYE.ye ,ye , ye.27 Kasım 2012 22:40

    Eden bulur sevgilim kalır sanma yanına.hişt sadri senhala kupanın peşindemisin. yoksa taraftarı böylemi kandırıyorsun.ulaaaa uşaağuuum ati alan üsküdarıııı geçti bile.

  • ES ES26 Kasım 2012 22:03

    size her yer es es kiki eski eski es HAHAHAHAHA