E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTrabzonspor'da büyük şok!---

Trabzonspor'da büyük şok!

Trabzonspor'da büyük şok!
13 Mart 2011 - 01:02 borsagundem.com

Karadeniz Fırtınası, Kaszımpaşa'yı yenerek yeniden lider oldu ama şimdi ciddi bir sorunla karşı karşıya...

Trabzonspor'un Kasımpaşa ile oynadığı maçın 90+3. dakikasında yan topa çıktığı sırada rakibiyle girdiği ikili mücadelede darbe alan kaleci Onur'un sakatlığının ilk incelemelerde ciddi olduğu öğrenildi.
Ön çapraz bağlarında sorun olduğu tespit edilen Onur'un takımla birlikte Trabzon'a geleceği ve burada çekilecek MR'ın ardından sakatlığı ile ilgili durumun kesinleştirileceği belirtildi.
Trabzonspor Kulüp Doktoru Hakan Ayaz, kulüp sitesinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Maçın son pozisyonunda yaptığımız muayeneler ve düştüğü pozisyonu incelediğimizde ön çapraz bağında sıkıntı görünüyor. Ama bu menüsküs de olabilir. Durumun ne olduğunu MR sonrasında söyleyebiliriz. Eğer ön çapraz bağında tam yırtık varsa tedavi süresi 6 ay. Kısmi yırtıklarda bu süre daha da azabiliyor ama kesin sonucu çekilecek MR sonrasında söyleyebiliriz"

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • alpaslan13 Mart 2011 16:22

    15 puanımız caldınız hakemler sayesinde yine hakemler üzereinden calmaya calişiyorsunuz akıllı olun az cık

  • karslı13 Mart 2011 11:35

    onur kardeşim ne olur sakatlığın ciddi olmasın bu şampiyonluk sensiz tadı olmaz bizler ''ONURLU ŞAMPİYONLUKLARA''ihtiyacımız var bazıları gibi masabaşı şampiyonluklara değil

  • karslı13 Mart 2011 11:33

    fenerliler merak etmesin cimbom ve bursa takar size şampiyon trabzon olur bursa geçen yılı unutmaz bunu bilesiniz

  • Burak Yılmaz13 Mart 2011 09:41

    Dün kasımpaşanın verilmeyen 2 net penaltısı var Penaltı verse herhalde ülkeyi terketmesi gerekecekti hakem.Trabzon şamp. olsa hakemlere kurduğu baskı sayesinde olur yoksa zaten dün fire vermişti.

  • EŞREFPAŞALI13 Mart 2011 09:00

    Yazık oldu Kasımpaşaya Tayfun Coranın tam bileğe olan kasti tabanını gördüğü halde sarı kart bile veremeyen,iki tane bal gibi penaltıyı yiyen hakemlerle Kasımpaşa zaten düşmüş,Trabzon şampiyon olmuştur.Hayırlı olsun haram puanlar

  • Ali ATMACA13 Mart 2011 07:59

    Hakeme dua edin.Kasımpaşanın 2 penaltısını vermedi.Haram olsun o liderlik size.trabzonlu bakan istifa et.Senin korkuna hakemler trabzonu kolluyor.