E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTrabzonspor'da gerilim artıyor---

Trabzonspor'da gerilim artıyor

Trabzonspor'da gerilim artıyor
01 Ağustos 2011 - 04:39 borsagundem.com

Taraftarlar bordo - mavili kulübün kesinlikle bu turnuvaya katılmaması gerektiğini savunuyor

Türkiye Futbol Federasyonu'nun liglerin ertelenmesi nedeniyle takımların moralini yükseltmek adına Almanya'da düzenlemek istediği 4 büyük takımın katılacağı turnuvaya tepkiler çığ gibi büyüyor. Henüz kulüplere bu turnuva için resmi bir yazı göndermeyen ancak nabız yoklayan TFF'nin gelecek tepkiler doğrultusunda hareket edeceği belirtildi. Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener de, DHA'ya yaptığı açıklama da böyle bir duyum aldıklarını belirterek, "Şu anda bu konuda kulübümüze gelen resmi bir yazı yok. Ancak biz de duyumlar aldık. TFF kesin olarak böyle bir turnuva düzenleme kararı alırsa bunu değerlendiririz" dedi.
TRABZONSPOR'UN AVRUPA KUPASI MAÇI VAR
Bordo - mavili ve Galatasaraylı taraftarlar ise Twitter üzerinden konuyla ilgili olarak ortak hareket etme kararı aldı.
Konuyla ilgili "Turnuva istemiyoruz" başlığı altında toplanan taraftarlar, kendi yönetimlerine uyarılarda bulunarak adları şike operasyonuna karışan takımlarla ortak bir turnuvaya katılmanın kulübe zarar vereceği görüşünde birleşiyor. Bordo - mavili taraftarlar böyle bir turnuvaya katılmanın söz konusu dahi olmaması gerektiğini ifade ediyor. İsmini vermek istemeyen bir Trabzonsporlu yönetici de, tepkilerin farkında olduklarını belirterek, "Bu konuda karar vermek için biz de yoğun şekilde düşünüyoruz. Ama zaten bizim o tarihlerde büyük ihtimalle Avrupa kupası maçımız olacak" diye konuştu.
Bu arada turnuva için kulüplere resmi tebligatın hala yapılmadığı belirtildi.
ENGİN GERÇEKLERİ
Trabzonspor'un sorunlu futbolcusu Engin Baytar, teknik direktör Şenol Güneş'le yaşadığı tüm sorunlara rağmen kadro dışı bırakılmıyor.
Son olarak teknik direktör Şenol Güneş ile tartışan ve sözleşmesini de uzatmayan futbolcu yine kadro dışı bırakılmadı. Engin'in yeteneklerine inanan teknik direktör Şenol Güneş'in bu futbolcuya son bir şans verip vermeyeceği merak ediliyor. Futbolcuya çok yüksek bir para cezasının verilmesinin gündemde olduğu ve kendisini toparlayana kadar yardımcı antrenör eşliğinde takımdan ayrı olarak çalışacağı öğrenildi.
TEKLİFLER KAFASINI KARIŞTIRDI
Trabzonlu ve Trabzonsporlu olduğunu her fırsatta söyleyen Engin Baytar'ın kulübün teklif ettiği şartlardaki sözleşmeyi kabul etmemesi ise kafaları karıştırdı.
Oyuncunun en az Arjantinli futbolcu Colman'ın aldığı yıllık 1. 1 Milyon Euro'yu istediği yönetimin ise sezon içerisindeki performansına bakarak bu fiyatı sana verebiliriz dediği öğrenildi. Ancak Almanya'dan bazı kulüplerin kendisiyle ilgilenmesi nedeniyle kafası karışık olan Engin'in bu nedenle teklife sıcak bakmadığı da iddia ediliyor. Galatasaray'ın da Engin'le ilgilendiği iddiaları üzerine oyuncu sessizliğini koruma kararı almıştı.
Hürriyet

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)