E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTrabzonspor'da kritik zirve---

Trabzonspor'da kritik zirve

Trabzonspor'da kritik zirve
21 Mayıs 2012 - 07:36 borsagundem.com

Başkan Sadri Şener, bugün Şenol Güneş ile bir araya gelerek tecrübeli hocaya menajerlik teklifini sunacak

Trabzonspor'da sonucu merakla beklenen zirve bugün İstanbul'da gerçekleşiyor. Davetli olduğu Münih'teki Şampiyonlar Ligi finalinden dün İstanbul'a dönen başkan Sadri Şener, bugün Nevzat Şakar ve Şenol Güneş ile bir araya gelerek tecrübeli teknik adamın durumunu masaya yatıracak. Şener, son açıklamalarıyla istifa sinyali veren Güneş'i dinleyerek sorunların çözümü noktasında güvence verecek. Toplantıda Manchester United'ın teknik patronu Sir Alex Ferguson modelini önerecek olan Şener, Güneş'e 'futbolun tek patronu ol' teklifini sunacak. Bordo-mavili yönetim, başarılı teknik adamın yanıtına göre yeni sezonun yol haritası çizecek.
PLATİNİ İLE GÖRÜŞTÜ
Bayern Münih ve Chelsea arasında oynanan finali izleyen Şener, burada Platini ile de görüşme imkanı buldu. Zirvede, Platini ile görüşmesinin içeriğini Şenol Güneş ve Nevzat Şakar'a anlatacak olan Trabzonspor Başkanı, başarılı çalıştırıcıdan takımın başında kalmasını isteyecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)