E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTrabzonspor'dan Cimbom'a MİSİLLEME ---

Trabzonspor'dan Cimbom'a MİSİLLEME

Trabzonspor'dan Cimbom'a MİSİLLEME
29 Mayıs 2011 - 02:43 borsagundem.com

Trabzonspor yönetimi, Galatasaray'ın orta saha oyuncusu Barış Özbek ile prensip anlaşmasına vardı. İmza çarşambaya atılıyor

Şampiyonluğu Fenerbahçe'ye kaptırmasının ardından Egemen ve Selçuk İnan'ı kaybeden Trabzonspor, süpriz bir transfere imza atıyor.
Avrupa'da bir çok önemli isim için nabız yoklayan Karadeniz Fırtınası, Türkiye'de de Bucasporlu Sercan Kaya'nın ardından Galatasaray'dan Barış Özbek'le de prensip anlaşmasına vardı. Barış Özbek, çarşamba günü Trabzonspor'a 3 yıllık imza atacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ts 30 Mayıs 2011 05:55

    sasa laz kafası kalın gelir sana dikkat et

  • agasarlı29 Mayıs 2011 21:52

    ne misllemesi be taraftarı uyutma çalışması gs yi ligden düşürme noktasına getiren futbolcularla mı şligine gideceğiz.bıraksınlar bu işleri. Sadri Şener şampiyonluğa oyanyan bir takımı küme düşmeye oynayan bir takıma döüştürüyo. beceremiyo yönetme işini.

  • sasa29 Mayıs 2011 19:39

    laz kafası işte selçuk nire barış nire.cimbom yüreğini söküp almış trabzonun.siz gene fenere düşman olun.cimboma gelince yeyin şamarı öbür yanağınızı uzatın.

  • h.alırverir29 Mayıs 2011 12:09

    üstüne para da verilir böyle misillemeye can kurban..