E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTrabzonspor'un çilesi bitmiyor---

Trabzonspor'un çilesi bitmiyor

Trabzonspor'un çilesi bitmiyor
01 Kasım 2014 - 18:44 borsagundem.com

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Trabzonspor, Akhisar Belediyespor'a konuk oldu

Spor Toto Süper Lig 8. hafta mücadelesinde Trabzonspor ile Akhisar Belediyespor karşı karşıya geldi.

Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanna ve hakem Süleyman Abay'ın düdük çaldığı karşılaşma 1-1 eşitlikle sonuçlandı. Ev sahibi Akhisar'ı öne geçiren gol 23. dakikada golcü oyuncu Gekas'tan gelirken, Trabzonspor'un tek sayısını 32. dakikada Mehmet Ekici kaydetti.

Alınan bu beraberlik sonucunda Akhisar puanını 14'e çıkardı, Trabzonspor ise 9 puana yükseldi.

HALILHODZIC'DEN 7 DEĞİŞİKLİK

Trabzonspor'da ise Gaziantespor maçından farklı olarak 7 isim ilk 11'de yer aldı. Teknik direktör Halilhodzic, kadro dışı bırakılan Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru'nun yanı sıra Sefa Yılmaz, Constant, Soner Aydoğdu, Serdar Gürler ve Yattabare'nin yerine Cardozo, Mehmet Ekici, Mustafa Akbaş, Majeed, Yusuf Erdoğan, Salih Dursun ve Musa Nizam'ı sahaya sürdü.

GEKAS HAVADA ASILI KALDI!

Trabzonspor karşısında Akhisar Belediyespor'u öne geçiren isim 23. dakikada Gekas oldu. Zokora'nın pasında sol kanatta topla buluşan Bilal rakibini geçerek ortasını penaltı noktasına doğru gönderdi. Gelen topa yükselen Theofanis Gekas kafa vuruşunu yaptı ve topu sol köşeden filelerle buluşturtu. Gekas'ın muhteşem vuruşunda kaleci Fatih'in yapacak bir şeyi yoktu.

MEHMET'TEN GEKAS'A NAZİRE!

Gekas'ın şık kafa golüyle geriye düşen Trabzonspor'da Mehmet Ekici sahneye çıktı ve takımının eşitlik sayısını muhteşem bir golle getirdi. Ceza yayına hareketlenen Majeed Waris'in vuruşu savunmadan sekti ve top ceza yayının sol çaprazına doğru açıldı. Bu noktaya hareketlenen Mehmet Ekici topu kontrol etti ve uzak mesafeden doğrudan kaleye vurdu. Mehmet'in sol ayağıyla vurduğu top yön değiştirerek kaleci Oğuz'u şaşırttı. Son anda topun döndüğünü fark eden Oğuz'un müdahalesi yetersiz kalınca top ağlarla buluştu. Skor 1-1'de dengelendi.

EKİCİ'NİN FIRSATÇILIĞI OĞUZ'A TAKILDI!

Karşılaşmada son bölüm oynanırken Trabzonspor'da Mehmet Ekici şık bir serbest vuruşla gole yaklaştı. Ceza alanı ön çizgisine yakın bir noktadan kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Mehmet Ekici, Akhisar kalecisi Oğuz arkadaşlarını baraja geçmeleri için uyarırken atışı kullandı. Erken uyanan Oğuz iyi bir refleksle topu direk dibinden çıkarmayı başardı. Trabzonspor galibiyet golüne çok yaklaştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • islam02 Kasım 2014 00:29

    bizim futbola bakış açımız bu. feneri yenen ve 14 puanı olan takımdan deplasmanda 1 puan alınmış fakat başlığa bak

  • yusuf yıldız01 Kasım 2014 22:15

    mehmet ekici ve bosingwa dışındakilerin hiçbiri banko oynamayı haketmiyor.hocaya gelince sarhoş olabilir,divane olabilir ama hoca olamaz.8 haftadır her maçta 3-4 adam değişir mi?