E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTrabzonspor'un hayalleri suya düştü---

Trabzonspor'un hayalleri suya düştü

Trabzonspor'un hayalleri suya düştü
31 Ağustos 2012 - 07:25 borsagundem.com

Trabzonspor, Videoton önünde evinde 90, deplasmanda 120, toplam 210 dakika golsüzlüğü bozamadı ve elendi

Macaristan deplasmanında Avrupa'ya veda eden Trabzonspor, Videoton'a uzatmaya giden maçta penaltılarla elenirken, Avrupa'da kazanamama serisini de dokuza cıkardı. Avrupa'da son galibiyetini, 14 Eylül 2011'de Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçında İnter'i deplasmanda 1-0 yenerek alan bordo-mavililer, bunun ardından oynadığı dokuz maçta ise sahadan gülerek ayrılamadı. Trabzonspor bu seride 6 beraberlik, 3 tane ise yenilgi aldı.
ROTASYON YARAMADI
Şenol Güneş, ilk maçtan 5 değişiklik yaptı. Sakatlıkları süren Giray ve Olcan'ın yerine Mustafa-Yasin'e görev veren Güneş, Colman, Sapara ve Halil'in yerine Soner, Alanzinho ve Henrique'yi oynattı. Ancak elenmeyi önleyemedi.
YİNE ONLAR SEVİNDİ
Videoton ikinci kez Türk takımları karşısında sevindi. Macaristan ekibi 1976-1977 sezonunda UEFA Kupası 1. turunda F.Bahçe'yi de elemeyi başarmıştı. Videoton ilk maçı sahasında 4-0 kazanıp rövanşta İstanbul'da 2-1 kaybetmesine rağmen tur atlayan taraf olmuştu.
ÖNEMLİ DAKİKALAR
Trabzonspor karşılaşmaya köklü bir değişiklik yaparak çıktı. İlk maçta yer almayan Mustafa, Alanzinho, Soner, Henrique ve Yasin'e dün gece sahadaydı ama bunlar turu getirmedi. İki takım müsait pozisyonları harcayınca karşılaşmaya uzatmaya gitti. Ekstra 30 dakikada da gol olmadı. Trabzonspor adına penaltılarda Sapara,Vittek gole çevirdi Soner ve Zokora kaçırınca tur da gitmiş oldu.
MAÇIN ADAMI
Herkes bu maçta kalede Tolga'yı beklerken Teknik Direktör Şenol Güneş, Onur'a şans verdi. Başarılı file bekçisi formayı hak ettiğini yaptığı önemli kurtarışlar ile gösterirken hocasının güvenini de boşa çıkarmadı. Maçın uzatmalarında Gyurco Adam'ın şutunu kornere çelerek büyük kaleci olduğunu gösterdi. Kazanan takımın kalecisi değişmez mantığını da çürütmüş oldu.
MAÇIN KADER ANI
Trabzonspor kalesinde 52. dakikada maçın normal süresinin kader anı yaşandı. Bamba'nın büyük bir hatasını değerlendiren György Onur ile karşı karşıya kaldı. Attığı sert şutu Onur güçlükle önledi. 73. dakikada ise bu kez Zokora'nın ayağından mutlak bir gol kaçtı. Zokora, Soner'in kullandığı kornerde topu kontrol edip, ceza alanına girerken vurdu. Kaleci güçlükle kornere çeldi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)