E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTrabzonspor'un konuğu Beşiktaş---

Trabzonspor'un konuğu Beşiktaş

Trabzonspor'un konuğu Beşiktaş
25 Ocak 2014 - 19:00 borsagundem.com

Spor Toto Süper Lig'in 18. hafta maçında Trabzonspor, Avni Aker Stadı'nda Beşiktaş'ı ağırladı. 90 dakika karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi

Spor Toto Süper Lig'in 18.haftasında Trabzonspor, büyük çoğunluğunu önde götürdüğü karşılaşmada Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı. Beşiktaş, 15.dakikada Emre Güral'ın şık golü ile 1-0 öne geçen ve maç boyunca daha efektif bir performans sergileyen taraf olan Trabzonspor'u, 85.dakikada Almeida'nın golü ile vurdu. Bu sonuçla Trabzonspor, 28 puanla 6.sırada yer alırken, Beşiktaş ise 30 puanla 3.sırada kaldı. Bu skorla her iki takım da zirve yolunda bir yara daha almış oldu.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

90. DAKİKA Maçı bitiren düdük çaldı. Heyecanlı karşılaşma 1-1 sona erdi

85. DAKİKA GOOOOLL Beşiktaş aradığı beraberlik golünü Almedia ile buldu. Trabzonspor: 1 - Beşiktaş: 1

72. DAKİKA Köşe vuruşunda topun başına Manuel Fernandes geçiyor. Fernandes'in ortasını ön direkte Atiba Hutchinson istediği şekilde kontrol edemiyor ve top oyun alanının dışına çıkıyor

65. DAKİKA Sol kanattan Ramon Motta'nun yaptığı ortaya penaltı noktası üzerinde iyi yükselen Hugo Almeida'nın kafa vuruşu az farkla yandan dışarı çıkıyor.

60.DAKİKA Sol kanattan Ramon Motta'nun yaptığı orta Hugo Almeida'yı aşıyor ancak top ters kanatta bulunan Atiba Hutchinson'a geliyor. Atiba Hutchinson yerden pasını penaltı noktası üzerinde bulunan Hugo Almeida'ya vermek istiyor ancak Aykut Demir son anda kayarak araya giriyor ve tehlikeyi uzaklaştırıyor

52. DAKİKA Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu için topun başına Olcan Adın geçiyor. Olcan'ın ortasın ile arka direkte topla buluşan Mustafa Yumlu kafayla topu içeri çıkarmak istiyor ancak top oyun alanının dışına çıkıyor.

46. DAKİKA İkinci yarı Beşiktaş'ın vuruşu ile başladı

45+1. DAKİKA İlk yarı sona erdi...

43. DAKİKA Kazanılan köşe vuruşu için topun başına tekrar Adrian Mierzejewski geçiyor. Adrian'ın ortasını savunma kafayla uzaklaştırıyor.

34. DAKİKA Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunu Olcan Adın paslaşarak kullanıyor. Topla ceza sahası dışında sağ çaprazda buluşan Florent Malouda'nın çektiği şut savunmadan sekip sol çaprazda bulunan Yusuf Erdoğan'a geliyor. Yusuf Erdoğan'ın gelişine yerden çektiği şutu kaleci Tolga Zengin iki hamlede kurtarmayı başarıyor

28. DAKİKA Gökhan Töre'nin sağ kanattan yaptığı ortada top arka direkte bulunan Hugo Almeida'ya geliyor. Almeida kafayla topu penaltı noktası üzerine indiriyor ancak o bölgede hiçbir takım arkadaşı olmadığı için topla buluşan Mustafa Yumlu tehlikeyi uzaklaştırıyor.

20. DAKİKA Oğuzhan Özyakup'un topuk pasıyla ceza sahası yayı dışında kaleyi tam cepheden gören bir yerde topla buluşan Gökhan Töre'nin çektiği şut Aykut Demir'e de çarpıp kaleci Onur Kıvrak'a geliyor. Onur topa iki hamlede sahip olmayı başarıyor.

14. DAKİKA GOOOLL Emre 25 metreden attığı şutla golü buldu. Trabzonspor 1-0 öne geçti.

12. DAKİKA Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Olcan Adın geçiyor. Olcan'ın ortasını Beşiktaş savunması ön direkte kafayla uzaklaştırıyor.

7. DAKİKA Oğuzhan Özyakup'un Florent Malouda'ya yaptığı faulün ardından ceza sahasına çok yakın bir bölgeden sol çaprazdan kazanılan serbest vuruşta topun başına Adrian Mierzejewski geçiyor. Adrian'ın çektiği şutu Tolga Zengin direk dibinde kornere uzaklaştırıyor

3. DAKİKA Ramon Motta'nın Olcan Adın'a yaptığı faulün ardından sol çaprazdan kazanılan serbest vuruşta topun başına Olcan Adın geçiyor. Olcan'ın ortasına ön direkte iyi yükselen Adrian Mierzejewski'nin kafa vuruşu kaleci Tolga Zengin'de kalıyor.

1. DAKİKA Karşılaşma Trabzonsporlu futbolcuların santra vuruşu ile başlıyor.

İLK 11'LER

TRABZONSPOR: Onur - Bosingwa - Mustafa - Aykut - Kadir - Zokora - Maluda - Olcan - Adrian - Yusuf -Emre
Yedekler:: Zeki Ayvaz - Şahin - Henrique - Abdülkadir - Zeki Yavru - Janko - Caner

BEŞİKTAŞ: Tolga - Ersan - Motta - Hutchinson - Necip - Veli - Gökhan - Olcay - Oğuzhan - Fernandes - Almeida
Yedekler: Cenk - Mustafa - Franco - Uğur - Serdar - Holosko - Muhmamed

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)