E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaDış PiyasalarTRİCHET'NİN ERKEN DÖNÜŞÜ UMUT VERDİ---

TRİCHET'NİN ERKEN DÖNÜŞÜ UMUT VERDİ

TRİCHET'NİN ERKEN DÖNÜŞÜ UMUT VERDİ
09 Şubat 2010 - 14:23 borsagundem.com

Sidney'de Merkez Bankası Başkanları'nın toplantısına katılmak üzere bulunan ECB Başkanı Trichet, belki Yunanistan'ı ya da diğer zor durumdaki Avrupa ülkelerini kurtarmaya gelmiyor Fakat, ...

Sidney'de Merkez Bankası Başkanları'nın toplantısına katılmak üzere bulunan ECB Başkanı Trichet, belki Yunanistan'ı ya da diğer zor durumdaki Avrupa ülkelerini kurtarmaya gelmiyor Fakat, ECB Başkanı'nın Sidney'den planlanandan önce ayrılacak olması ve Brüksel'de AB liderlerinin toplantısına katılacak olması euro'ya ve finans piyasalarına gerekli desteği sağladı. ECB konuya ilişkin bir açıklama yaparak Brüksel'deki toplantının uzun zaman önce planlanmış bir toplantı olduğu ve Trichet'in erken dönüşünde herhangi bir olağan dışılığın olmadığı belirtildi. Ancak analistler bu haberin yine de AB'nin yakın bir zamanda bir tür kurtarma planı ile gündeme gelebileceği spekülasyonlarını artırdığını belirtiyor. ECB sözcüsü konuya ilişkin açıklamasında Avsutralya Merkez Bankası RBA'in 50. kuruluş yıldönümü için Sidney'de bulunan Trichet'in planlanandan önce döneceği ancak Brüksel'deki toplantıya Ocak ayının ortalarında çağırılmış olan Trichet'nin bu katılımının sürpriz bir tarafı olmadığını dile getirdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)