E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTrump: Bizim problemimiz Çin değil, Fed---

Trump: Bizim problemimiz Çin değil, Fed

Trump: Bizim problemimiz Çin değil, Fed
07 Ağustos 2019 - 15:59 borsagundem.com

ABD Başkanı Donald Trump, BD'nin probleminin Çin değil, Fed olduğunu savundu

ABD Başkanı Donald Trump, ABD'nin probleminin Çin değil, Fed olduğunu savundu ve Fed'e parasal sıkılaştırmaya şimdi son verme çağrısında bulundu Trump, Twitter üzerinde yaptığı açıklamada,

"Fed para politikasını sıkılaştırmakta çok hızlı hareket ettiğini ve çok fazla sıkılaştırdığını itirat etme konusunda çok gururlu. Faizleri daha büyük ve daha hızlı şekilde düşürmeliler ve gülünç niceliksel sıkılaştırmayı Şimdi sona endirmeli. Getiri eğrisi çok geniş bir marjda ve enflasyon yok. Beceriksizlik izlemesi çok kötü bir şey, özellikle de işler çok kolay şekilde çözülebilecekken. Biz her şartta kazanacağız, ancak eğer Fed bizim diğer ülkelere karşı rekabet ettiğmiiz anlar ise çok daha kolay olur" ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Nihat07 Ağustos 2019 17:58

    Merkez Bankalarının Bağımsızlığı kadar saçma ve uyduruk bir laf olmaz!  İşte bu kapitalist düzeni kuranlar nasıl bir sistemle insanların  aklıyla nasıl dalga geçiyor !   Bu fikri savunan da cebinden paranın nasıl gittiğini anlama yetisine bile sahip değil.  Bir sürü kitap yalamış prof.lar ille de faiz demelerinin sebebi  hizmet ettikleri ağa babalarına ters düşmemek içindir.  Trump rüzgara karşı ne kadar durabilir kestirmek zor değil. Ama doğru olanı yapıyor.  

  • osman07 Ağustos 2019 17:01

    Kimse bu adam için deli dolu felan demesin , en akıllısı o ...........biliyor yüksek FAİZİN  ülkesi için ne kadar  ???????   tehlikeli olduğunu.

  • altay07 Ağustos 2019 16:24

    bir twitt, görevden al..elini korkak alıştırma... :)  :)  :)  :) 

  • Cemil07 Ağustos 2019 16:17

    ABD tarafında işler artık iyi gitmiyor galiba. Çin geri adım atmayinca Trump başkan Fed e yükleniyor gibi görünüyor. Ama gerçekten çarklar zorlanıyor zil çanlari gelişmiş ülkelerde çalıyor.

  • Okie Dokie07 Ağustos 2019 16:13

    Seni faiz lobisi o koltuğa getirdi ama sen yemek yediğin kaba pisledin. Hem borsaları düşürdün hem de faizi düşürdün. Hem de tüm dünya merkez bankalarının hiç istemediği değerli altın yarattın. Eğer altın değerli olursa kağıt paranın hükmü kalmaz. O zaman da merkez bankalarının bir hükmü olmaz. Artık o koltuktan ineceksin bay trump.

  • Ah vahla geçecek ömrün okiii08 Ağustos 2019 06:30

    Ooooo Okim buokim çıkmış piyasa yapıyor . Göster bakalım endameni de kim takar zionisti. Acın büyük daha da büyüyecek inş. Siz zionistlerin her şeyin büyüğüne layıksınız. Yanlız dikkat et basur yapmasın hah hah hah . Bu arada sabun işine girdim işlerim de çok iyi . 8-10 milyon sermaye yetiyor. Hammadde bulmakta da hiç zorlanmıyorum. Almanlara bir telefon tamam. Herkese tavsiye ederim ...

  • Nihat07 Ağustos 2019 17:49

    Geri zekalı Trump ın emlak kralı olduğunu ne çabuk  unuttun!  Faiz lobisi Hilary i getirmek istedi!  Fakat  bilinçli  Amerikalı işin farkında senin gibi artık yalayıcılar da  oraya buraya sürtünür.

  • oğuz07 Ağustos 2019 16:36

    Bence sen abd baskanlığına aday ol oyumuz sana  (6) faiz lobisi geceleri uyuyamıyor artık beter olun  (6)