E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTrump: Düşes için edepsiz demedim---

Trump: Düşes için edepsiz demedim

Trump: Düşes için edepsiz demedim
03 Haziran 2019 - 00:24 borsagundem.com

ABD Başkanı'nın İngiltere ziyareti öncesi iki ülke medyasını meşgul eden gündem Trump'ın Düşes Markle için söylediği iddia edilen 'edepsiz' yakıştırması oldu. Trump, iddiayı Twitter hesabından reddetti

ABD Başkanı Donald Trump, İngiltere ziyareti öncesinde tahtın altıncı sıradaki varisi Prens Harry'nin eşi Sussex Düşesi Meghan Markle'a "edepsiz" demediğini iddia etti.

Londra ziyareti öncesinde İngiliz gazetesi The Sun'a verdiği mülakatta Markle'ı "edepsiz" diye nitelemesi tartışmalara neden olan Trump, Twitter hesabından açıklama yaptı.

Trump, "Asla Meghan Markle'a edepsiz demedim. Yalan medya tarafından uydurulmuş ve yine hazırlıksız yakalandılar. CNN, New York Times ve diğerleri özür dileyecek mi? Şüpheliyim." ifadesini kullandı.

The Sun gazetesinin Trump'la röportajına dair haberinde, Trump'ın, eski aktris Markle'ın önceden kendisini "bölücü" ve "kadın düşmanı" olarak tanımladığının hatırlatılması üzerine "bundan haberinin olmadığını" söylediği ve Düşes için "Onun edepsiz olduğunu bilmiyordum." dediği belirtilmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Nihat03 Haziran 2019 11:14

    Asalaklar demiş olsaydı daha iyi olurdu!  Anadan asil, ayrıcalıklı ve üstün doğmak ; üstelik bunları Dünyanın her yanındaki bilinen ve bilinmeyen sömürgelerin üzerine oturarak iddia etmek,  daha da  garibi demokrasinin ve medeniyetin beşiği olduğunu iddia etmek Dünya yı aptal ve ahmakça oynatmaktır!   Trump şimdi gerçek sahiplerine biat etmeye gidiyor. keşke demiş olsaydı ya da diyecek cesareti olsaydı!  Nasıl dalga geçtikleri ortada!   Bu asil takılan vampirler ve arkalarındaki güçtür Dünyanın baş belaları!  Trump dobra ve kaba konuşup Dünyanın uyanması için aslında mesaj veriyor!   İnsanları ve ülkeleri  irite edecek kadar kendisine eğilmeye zorlaması bu sebepten! Malum bu şekilde konuşması bile bizde ve Venezzuella daki ya da başka yerdeki münafıkları bunlara  dolaylı itaat etmekten imtina etmiyor. Malum bir ekonomistin ya da muhalif soytarılık ya da kapital sahiplerinde  aynı teslimiyetçi kafayı görürsünüz.

  • HALİL TÜRK03 Haziran 2019 00:35

    bu adam tam bir soytarı. ama bu sefer duvara tosladın.dünya nın anasını belledi.tam bir üç maymun adam.fakat bu adam aynen kukla asıl ipini tutanlar arkasındaki beş yahudi sülalesi.