E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTrump, faiz toplantısı öncesi Fed'i bir kez daha hedef aldı---

Trump, faiz toplantısı öncesi Fed'i bir kez daha hedef aldı

Trump, faiz toplantısı öncesi Fed'i bir kez daha hedef aldı
29 Temmuz 2019 - 14:58 borsagundem.com

ABD Başkanı Donald Trump, faiz toplantısı öncesi ABD Merkez Bankasını(Fed) bir kez daha hedef aldı.

ABD Başkanı Donald Trump twitter hesabından yaptığı açıklamada, Avrupa Birliği(AB) ve Çin'in faizleri daha da düşürüp, sistemlerine para pompalayacaklarını ifade etti.

Trump, bunlar olurken Fed'in çok düşük enflasyon ortamına karşılık hiçbir şey yapmadığını, böyük ihtimalle de gelecek dönemde onlara karşı daha az şey yapacağını belirtti.

Fed'in faiz toplantısının sonuçları çarşamba günü açıklanacak. Piyasalarda Fed'in 25 baz puanbir indirime gideceği konuşuluyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Burhan29 Temmuz 2019 21:12

    Helal olsun adama !!!!!!!! Deli dolu felan diyorlar ya en akılısı Trump , adam biliyor faizin ülkesi için ne kadar tehlikeli olduğunu , biz de faiz aya uçtu şikayet eden yok , en sonunda faiz lobisi bu kadar yüksek faizle para kazanamayacağını anlayınca faizler düşmeye başladı.Faize karşı en büyük silah , faizle para kullanmamak , faizle araba ev vs... almamaktır.Çünkü ödediğiniz faiz le neler yapabilirsiniz bir düşünün.Nasıl sigara kanser yapıyorsa , faiz evinizin betini bereketini yok eder..Bankalar trilyonlarca lira kar açıklıyorlar.Sizin alın terinizi onlar çatır çatır yer.Uyanık olun bankaya faize bulaşmayın.

  • Okie Dokie29 Temmuz 2019 15:05

    Bir israilli yatırımcı olarak Trump'ın çok berbat bir yönetim gösterdiğini düşünüyorum. Küresel güçler olarak nasıl onu o koltuğa oturttuysak seneye seçimlerde de o koltuktan indirmesini biliriz. Faiz lobisine karşı gelen Trump sinagog duvarına işemiştir adeta.

  • Omar29 Temmuz 2019 21:15

    Küresel güç olsan ne yazar be , ne yapabilirsin.Hiç bir şey yapamassın adın var gücün yok küresel güçmüş.

  • Savcı29 Temmuz 2019 20:19

    @Sebd hakaret suçu

  • Sebd29 Temmuz 2019 15:55

    Bildiğin bı kaç babası olan bir arkadaş .

  • Turgay kaya29 Temmuz 2019 15:26

    Sen israilli falan degilsin.

  • iskender29 Temmuz 2019 15:26

    Yahudi lobisi boş dururmu, bazen sana kızıyorum ama sen işini yapıyorsun başarıyosunda, Müslümanlar patates soğana liderini satabiliyo, bilmem anlatabildimmi. .