E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTrump: FED'in attığı adımlar bataklık kumu gibi---

Trump: FED'in attığı adımlar bataklık kumu gibi

Trump: FED'in attığı adımlar bataklık kumu gibi
22 Ağustos 2019 - 16:04 borsagundem.com

FED'in attığı adımların bataklık kumu gibi olduğunu savunan Trump, Fed'e "Mücadele edin veya evinize gidin" diye seslendi.

ABD Başkanı Donald Trump, Fed'e faiz indirimine devam etmesi yönünde çağrı yapmayı sürdürüyor. Trump bugün Twitter üzerinden yaptığı açıklamada da Fed'e Almanya'nın dün gerçekleştirdiği 30 yıl vadeli tahvil ihracı üzerinden yüklendi.

Almanya'nın 30 yıl vadeli tahvilde negatif getiri ile borçlandığına işaret eden Trump, "Almanya, ABD ile rekabet ediyor. Bizim Fed, bize yapmamız gerekeni yapmamız için imkan vermiyor. Rekabette bizi dezavantajlı bir duruma koyuyor" dedi.

FED'in attığı adımların bataklık kumu gibi olduğunu savunan Trump, Fed'e "Mücadele edin veya evinize gidin" diye seslendi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hasanby22 Ağustos 2019 16:41

    Buraları terkedip de evine gitmeni en çok biz isteriz. Batırdın ortadoğuyu, karıştırmaktan vazgeçmeyeceksin.İsrail korumak, petrolü kontrol etmek için yapmayacağın yok. Amerikalı evine git olm ya. Sıkıldık ve bıktık senden 

  • Okie Dokie22 Ağustos 2019 16:30

    Ey Trump, seni o koltuğa biz faiz lobisi getirdi. Bu kadar faize karşıysan seni o koltuktan indirmesini de biliriz. Seneye kasımda sana güle güle.

  • Urfalı Bilal22 Ağustos 2019 16:42

    Dünya siz Semitisler yok olunca yaşanır bir gezegen olacak. Trump'ı da o damadı Kushner'i de al İsrail'e git.