E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTrump: Obama yüzünden Beyaz Saray'dan sık sık gitmek zorunda kalıyorum---

Trump: Obama yüzünden Beyaz Saray'dan sık sık gitmek zorunda kalıyorum

Trump: Obama yüzünden Beyaz Saray'dan sık sık gitmek zorunda kalıyorum
27 Temmuz 2019 - 14:19 borsagundem.com

ABD Başkanı Donald Trump, selefi Barack Obama tarafından kurdurulan yeni klima sisteminden yakındı.

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Trump, Obama'nın kurdurduğu klima sistemi nedeniyle Beyaz Saray'dan sık sık gitmek zorunda kaldığını belirtti.

Trump, "Obama yönetimi, Batı Kanadı (rezidans) için yeni klima sistemi kurdurdu. Önceki sistem çok iyiydi. Şimdiyse ya çok sıcak ya da çok soğuk oluyor" dedi.

Bundan dolayı Beyaz Saray'dan New Jersey'deki rezidansa gitmek zorunda kaldığını anlatan Trump, bu seyahatlerin tatil için değil, iş amaçlı olduğunun altını çizdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Nihat27 Temmuz 2019 18:50

    İlginç olan şu ki beyaz saray küçük ve mütevazi bir yer!  Pentagon ise bundan çok daha büyük yerin kaç kat altında devamı olduğu söyleniyor.  Bilerek böyle yapılmış kanaatimce İngiltere de Buchingham Sarayı nın gölgesinde kalsın diye mütevazi mi bırakılmış acaba?  Pentagon ise zamanında siyahilerin yaşadığı ''cehennemin dibi'' adlı mahallenin üstünde kurulmuş!

  • HALİL TÜRK27 Temmuz 2019 18:08

    ulan sende her kötü şeyde obamayı suçluyorsun.sen 2016 yılında seçimleri kazandın şimdiye kadar ne yapıyordun .demekki bilgisayara geçim akşama kadar oyun ve Twirter yapıyorsun.madem bize obama f 35 satma sen neden satmıyorsun.

  • Bika27 Temmuz 2019 15:09

    Sorun klimadan kaynaklanmıyor  yaş ilerlemiş, Andropoz .