E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTrump şeriflerle buluştu---

Trump şeriflerle buluştu

Trump şeriflerle buluştu
08 Şubat 2017 - 03:56 borsagundem.com

ABD Başkanı Trump, Beyaz Saray'a davet ettiği bir grup şerifle görüştü

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump, yerel seçimlerde kendisine destek veren yüze yakın şeriften 12'sini göç politikasını konuşmak üzere Beyaz saray'a davet etti. Meksika sınırına duvar örme planını ve yerel şeriflerle paylaşacak olan Trump, buradan gelecek tehditler ve hukuki uygulamalar konusunda şeriflerle görüş alışverişinde bulundu.

TEXAS ŞERİFİ DE KATILDI

Huffington Post'ta yer alan habere göre toplantıya "Amerikalılara duymak istedikleri şeyi söylediği için "Trump'a hayranlığı ile bilinen Texas şerifi ile Müslümanların Meksika sınırından ülkeye giriş yaptığını savunan Wyoming şerifi de katıldı. 

Amerika'da şerifler kaçak olarak ülkeye giren göçmenlerin ne kadar süre hapiste tutulacağına tek başlarına karar verebiliyor ayrıca yerel yönetimler konusunda da oldukça geniş yetkileri bulunuyor.

Trump'ın şeriflere, 7 Müslüman ülkenin vatandaşlarına getirilen vize yasağının yargıdan dönüşüyle ilgili sıkıntısını dile getirdiği ve "ABD'nin geleceği için bir şeyler yaparken yargının karşıma dikileceğini hiç düşünmemiştim" dediği öğrenildi. 

ŞERİF HEYKELİ HEDİYE EDİLDİ

Toplantıya katılan şerifler, Başkan Trump'a bir şerif heykeli hediye etti. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)