E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTrump'a suikast düzenlemişti: Evinden bomba malzemeleri çıktı---

Trump'a suikast düzenlemişti: Evinden bomba malzemeleri çıktı

Trump'a suikast düzenlemişti: Evinden bomba malzemeleri çıktı
14 Temmuz 2024 - 20:31 borsagundem.com

ABD'de emniyet yetkilileri, eski ABD Başkanı Donald Trump'a suikast girişiminde bulunan ve olay yerinde öldürülen Thomas Matthew Crooks'un evi ve aracında bomba yapımında kullanılan malzemelerin bulunduğunu açıkladı.

İsmini vermek istemeyen iki emniyet görevlisi, Associated Press'e (AP) yaptığı açıklamada, zanlı Crooks'un aracının yanı sıra evinde de bomba yapımı malzemelerin bulunduğunu belirtti.

Crooks'un suikast girişiminde kullandığı silahın yaklaşık 6 ay önce babası tarafından alınmış olabileceğini ifade eden emniyet görevlileri, yetkililerin Crooks'un silahı ne zaman ve nasıl edindiğine ilişkin kanıt bulmaya çalıştığını aktardı.

Bu arada yetkililer, saldırı sırasında zanlı Crooks'un kimlik taşımadığını, kimliğini doğrulamak için DNA ve diğer yöntemleri kullandıklarını bildirdi.

SUİKAST GİRİŞİMİ

Cumhuriyetçi Partiden başkanlık için yarışan eski ABD Başkanı Trump, Pensilvanya'daki mitingde kürsüden destekçilerine hitap ettiği sırada silahlı saldırıya uğramıştı.

Sağ kulağından yaralanan Trump'ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirilmişti.

Saldırıda mitinge katılan 1 kişi ölmüş, 2 kişi yaralanmıştı.

ABD Gizli Servisi, miting alanının dışındaki yüksek bir yerden kürsünün bulunduğu noktaya birçok kez ateş eden saldırganın etkisiz hale getirildiğini açıklamıştı.

ABD Federal Soruşturma Bürosu (FBI), saldırıyı suikast girişimi olarak tanımlamıştı.

FBI, incelemelerin ardından suikast girişiminde bulunan ve olay mahallinde öldürülen kişinin 20 yaşındaki Thomas Matthew Crooks olduğunu açıklamıştı.

ABD Gizli Servis Direktörü Temsilciler Meclisi'nde ifade verecek

 

Trump'a saldırı sonrası bireysel silahlanma yeniden gündemde

 

Seçim mitinginde Trump'a suikast girişimi! Ateş açan öldü

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fiil15 Temmuz 2024 15:59

    Bütün  Amerika cahil bir tek bu aşağıdaki soytarı en akıllı!  Aklından fazlalıklar pantolonundan taşmış soytarının.

  • Baran15 Temmuz 2024 13:12

    Aynı embesil kafalar neden aynı zırvaları papağan gibi tekrarlıyor anlamak zor değil. Yok kendine suikast yaptırmış yok bilmem neler. 90 yaşındaki sapığa tek laf etmezler! Bildiğin hödük kafası.

  • Turkogluturk15 Temmuz 2024 07:44

    Artistlik hareketler her yerde.secim kazansin diye magdur edebiyati.cahil toplumlarda ise yarar.

  • A1015 Temmuz 2024 15:57

    Onun bunu kırması sallamış yine!  

  • Baran15 Temmuz 2024 15:31

    Seçme sığırlarımız burada! Kenedy de suikasti kendi kendine yaptırmıştı zaten değil mi ? Soytarı düşünme yetisini başka organına emanet edince böyle gaz çıkarır gibi sesler geliyor. 

  • FSB14 Temmuz 2024 22:22

    Adamın yaşamadığı birşey kalmadı babadan zenginlik sonra batış tekrar zenginlik ,TV programı,paparazi olayları , siyaset, başkanlık ,mitingde suikast, ikinci ABD başkanlığın hayırlı olsun reyiz. Bu arada abd bu yaşta insanları neden aday yapar ve seçer anlamam.umarım ne biden ne de Trump başkan olur.