E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTrump'ın 'altyapı' ile sınavı---

Trump'ın 'altyapı' ile sınavı

Trump'ın 'altyapı' ile sınavı
05 Nisan 2017 - 01:52 borsagundem.com

Bazı Müslüman ülke vatandaşlarına vize yasağı uygulamak istemesiyle büyük tepki toplayan ve 'Obamacare'in yerine geçecek sağlık sigortası Senato'ya takılan Trump, şimdi bir başka seçim vaadi için açıklama yaptı

ABD Başkanı Donald Trump, üst üste yaşadığı başarısızlıkların ardından bir seçim vaadi için daha kolları sıvadı. Bazı Müslüman ülkelerin vatandaşları için getirmek istediği vize yasağı yargıya takılan ve büyük tepki çeken Trump, seçim çalışmaları döneminde değiştirmek için söz verdiği sağlık sistemi Obamacare'i de Senato'ya kabul ettirememişti. ABD Başkanı şimdi diğer bir şeçim vaadi olan altyapı için açklama yaptı.

Trump, aralarında General Electric, Citigroup, HSBC, Deloitte, Blackstone Group ve Mastercard'ın bulunduğu 50 büyük Amerikan şirketinin yöneticileriyle Beyaz Saray'da bir araya geldi.

Toplantıda altyapı yatırımlarının hızlandırılması çağrısında bulunan Trump, 90 gün içerisinde başlatılacak altyapı projelerine kamu desteği sağlanacağını bildirdi.

Trump, seçim vaatleri arasında yer alan altyapı yatırımlarının çürümekte olan köprüler, tüneller ve karayollarının yenilenmesi için büyük bir fırsat olacağına işaret ederek, "Yaklaşık bir trilyon dolarlık hatta belki daha büyük ve çok kapsamlı bir altyapı tasarısından bahsediyoruz " ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)