E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTrump'tan flaş Rusya açıklaması---

Trump'tan flaş Rusya açıklaması

Trump'tan flaş Rusya açıklaması
07 Ocak 2017 - 22:17 borsagundem.com

ABD Başkanlığına seçilen Donald Trump, Rusya ile iyi ilişkiler kurulması gerektiğini belirterek, 'Sadece aptal insanlar Rusya ile iyi ilişkiler kurmanın kötü olduğunu düşünebilir.' ifadesini kullandı.

ABD'nin yeni başkanı Donald Trump, Twitter hesabından, başkanlık görevini devraldığında ABD'nin Rusya ile kuracağı ilişkilere yönelik açıklamalarda bulundu.

İki ülke arasındaki ilişkilerde pozitifliğin sağlanmasının önemine işaret eden Trump, "Sadece aptal insanlar Rusya ile iyi ilişkiler kurmanın kötü olduğunu düşünebilir." görüşüne yer verdi.

Dünyada yeterince sorun olduğunu ifade eden Trump, başkanlık görevini yürütmeye başladığında Rusya'nın ABD'ye çok daha fazla saygı göstereceğini ve iki ülkenin birçok sorunun çözümünde beraber çalışabileceğini belirtti.

Amerikan istihbarat birimleri, "Rusya'nın ABD'deki başkanlık seçimlerine Trump’ın kazanmasını sağlamak için siber saldırılar yoluyla müdahale ettiği" iddialarını içeren raporu açıklamıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • selvi08 Ocak 2017 22:53

    Bu haberle yarın borsa çıkarmı acaba?

  • gringo08 Ocak 2017 22:52

    kennedy nin başına gelen trumpunda başına gelebilir.

  • Ziya08 Ocak 2017 21:56

    Bir defa Rusya ile Amerika neden çatışsın son derece yeterli kaynakları ve teknolojisi da olan bu ülkeler ya da başka dünya devletleri bir tek alçak ingiliz derin devletinin boyunduruğu altında çatışma ortamına getirilir.. Sömürü düzenini güneşin batmadığı alçaklık olarak lanse eden sömürüdüğü ülkelerde ana dilini bile unutturan bu alçakları çok iyi incelemek ve teşhir etmek gerekir. Tam 300 yıllık bir mazisi olan şeytan ordusu.

  • necati kara08 Ocak 2017 16:03

    rusya ile ABD'NİN YAKINLAŞMASI HER ZAMAN TÜRKİYENİN ALEYHİNEDİR.

  • iş yapacaksan 08 Ocak 2017 12:35

    dünya terör organizasyonun başları olan içinizdeki neo conları ve arkasındaki siyonist petrol ve silah lobisinin sahiplerini temizle

  • raci08 Ocak 2017 12:33

    goldman sachs bunu da satin alir

  • ahmet engin07 Ocak 2017 23:10

    bir akilli sensin ya artistttttttt. az kaldi sizin de sonunuz b.. yolu nasilsa...

  • Stratejist07 Ocak 2017 22:38

    Rusya, Trump sayesinde NATO ya girebilir diye düşünüyorum.

  • turkiye icin07 Ocak 2017 22:35

    fetoculer istemedigine gore trump clintondan iyidir