E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTrump'tan İdlib açıklaması---

Trump'tan İdlib açıklaması

Trump'tan İdlib açıklaması
04 Eylül 2018 - 06:58 borsagundem.com

ABD Başkanı Twitter paylaşımında, Suriye'de Esed rejiminin İdlib'e "düşünmeden" saldırmaması gerektiğini belirterek, "Ruslar ve İranlılar bu muhtemel insanlık trajedisinde yer alarak derin bir insani hata yaparlar" ifadesini kullandı

ABD Başkanı Donald Trump, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımda Suriye hakkında değerlendirmelerde bulundu.

AA'nın haberine göre Trump, "Suriye Başkanı Beşşar Esed Suriye'nin İdlib şehrine düşünmeden saldırmamalı. Ruslar ve İranlılar bu muhtemel insanlık trajedisinde yer alarak derin bir insani hata yaparlar. Yüzbinlerce insan ölebilir. Olmasına müsade etmeyin." şeklinde paylaşımda bulundu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Seda .04 Eylül 2018 11:56

    Madem bir kural ve yasak var buna herkes uymak zorunda değil mi? Şirket kurallara uymakta zorlanıyorsa cezasını da ödemek zorundadır.Şikayet eden çalışan anayasada var olan kişisel hak ve özgürlüğünü kullanıyor . Buna karşı verilen işten çıkarma yaptırımı baskıcı ve yanlış bir tutumdur .

  • Kaleboğazı04 Eylül 2018 11:48

    Bu ne saygısızlık haklı olan işten atılır haksız ise devam eder birde hanım efendiye saygısızlık ve birde tehdid savurur vay şerefsiz vay

  • Sfa ckr04 Eylül 2018 10:37

    Bu terbiyesiz davranisin yanina kalmayacagini umuyorum ins

  • Bika04 Eylül 2018 07:16

    Irak'ın elinde kimyasal silah tesisi var yalanıyla yapılan saldırıyla Saddam rejimi yıkıldı, Suriye'de Esad'ı devirmek için muhalif teröristler desteklendi ve 100 binlerce insan öldü, ABD bunları yaparken insanların öleceğini düşünmedi de Eİ-Kaide ve türevleri İdlib'de kıstırıldığı için mi telaşlandı.