E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTrump'tan yeni tweet! Öfke kustu---

Trump'tan yeni tweet! Öfke kustu

Trump'tan yeni tweet! Öfke kustu
13 Nisan 2018 - 16:23 borsagundem.com

ABD Başkanı Donald Trump, bir kitapta yer alan iddialara ilişkin sert çıkışta bulundu

ABD Başkanı Donald Trump, eski FBI direktörü James Comey'in yeni kitabında yer alan iddialara cevap verdi. Trump, "James Comey kanıtlı bir 'sızdırıcı' ve yalancı. Washinton'da hemen hemen herkes onun kovulana kadar yaptıkları nedeniyle kovulması gerektiğini düşünüyordu. Gizli bir bilgi sızdırdı ve bu nedenle soruşturulmalı" ifadesini kullandı.

Eski FBI Direktörü James Comey'in kaleme aldığı ve önümüzdeki salı günü piyasaya sürülecek olan 'Daha Yüksek Bir Sadakat' (A Higher Loyalty) adlı kitap şimdiden ABD gündemine damga vurdu. Comey, Trump ile arasında geçen ve 2013 yılında Trump'ın Moskova'da bir grup seks işçisi ile ilişkiye girdiğini gösterdiği iddia edilen video hakkında konuşmasını aktardı.

Eski FBI direktörü James Comey, 2016 yılında ABD başkanlık seçimlerindeki Rusya müdahalesi suçlamaları konusunda ABD Başkanı Donald Trump ile arasında geçen çok ilginç bir konuşmayı aktardı. Trump'ın Comey ile bu konu hakkında konuşmasının nedeni, Moskova'da Trump'a ait olduğu iddia edilen bir video bulunduğu iddiasının FBI dosyası içinde yer alması...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • toros14 Nisan 2018 10:03

    yorumlar içler acısı . herkes sanıyor ki başkan deli ve tek başına yapıyor herşeyi . fikirler ondan çıkıyor ? savaş kararını başkan alabilir mi? ne zaman almıştır alabilmiştir ? adam ne nede pentagon aksini söylüyor . iyi düşünün . trumpu yola getirmek için her yol deneniyor

  • Mustafa Üstün13 Nisan 2018 23:18

    Karıştır babam karıştır dünya kazan sen kepçe , piyasalar allak bullak kimse önünü göremiyor.Yani Amerikalılar şu anda Trumpın twitlerinden , yeni uygulamalarından acaba memnunmudur ?????Doğru yanlış biz bilemeyiz ama geçmişi porno yıldızlarıyla ilişkilendiriliyor.Kendisini de yakacak dünyayıda yakacak galiba.

  • MEN13 Nisan 2018 16:34

    DÜNYA ŞU ÖLÜMLÜDEN KURTULSA... ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN... BÖYLE MÜBAREK BİR GÜNDE.... ALLAH DUALARIMIZI KABUL EYLER İNŞALLAH...

  • doğa 14 Nisan 2018 11:24

    bir ölümlü gider başka ölümlü gelir bob projesi devam eder

  • Emre 13 Nisan 2018 20:29

    Bir bunu mu görüyorsun? Vah kör vah....

  • Murtaza13 Nisan 2018 16:29

    Abd yetkililerinin beyaz saray pentagon savunma bakanlığı hiç birinin söyledikleri birbirini tutmuyor kim yalancı kim doğrucu belli değil başkan bile belli değil.