E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTSK, Afrin'deki hastaneye saldıran PKK/YPG'ye ait hedefleri vurdu---

TSK, Afrin'deki hastaneye saldıran PKK/YPG'ye ait hedefleri vurdu

TSK, Afrin'deki hastaneye saldıran PKK/YPG'ye ait hedefleri vurdu
13 Haziran 2021 - 18:16 borsagundem.com

Terör örgütü PKK/YPG'nin Afrin'deki hastaneye düzenlediği, biri bebek 14 kişinin hayatını kaybettiği saldırının ardından Mehmetçik, Tel Rıfat'ta teröristlere ait hedefleri ateş altına aldı.

Fırtına obüslerinin de bulunduğu ateş destek vasıtalarıyla yapılan "cezalandırma" atışları sonucunda teröristler tarafından kullanılan 3 sözde karargah binası ile bir barınak ve mevzinin imha edildiği, çok sayıda teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Terör örgütü PKK/YPG'nin Suriye'nin kuzeyindeki Afrin'de bulunan hastane ile kent merkezine yönelik saldırısında aralarında bir bebeğin de bulunduğu 14 kişi öldü, 32 kişi yaralandı.

Teröristlerin sivillerin bulunduğu hastaneye yönelik saldırısının detayları ortaya çıktı.

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, terör örgütü, Afrin şehir merkezi ve Şifa Hastanesinin olduğu bölgeye çok namlulu roketatar ile 8 atış yaptı.

Sivillere yönelik saldırı düzenlenen bölgeler hemen tespit edilerek Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarınca ateş altına alındı.

Fırtına obüslerinin de bulunduğu ateş destek vasıtalarıyla yapılan atışlar sonucunda teröristlerce kullanılan 3 sözde karargah binası ile bir barınak ve mevzinin imha edildiği, çok sayıda teröristin etkisiz hale getirildiği öğrenildi.

Son 5 ay içinde teröristler tarafından bölgede düzenlenen saldırılarda 22 sivil öldü, 78 kişi yaralandı.

PKK'nın Afrin'de hastaneye düzenlediği saldırıda 13 sivil hayatını kaybetti

 

Dışişleri Bakanlığı’ndan Afrin’deki terör saldırısına kınama

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • BEHLÜL GÖZÜKIRPIK13 Haziran 2021 22:54

    ALLAH başımızdan kıyamete kadar Cumhur İttfakını eksik etmesin.yoksa daha önce abd nin kurduğu fetö tüm kurumlarımı bir kanser gibi kontrol ediyor idi 15 temmuz sonra ülke kendine geldi bunların bitireceğimizi ve köklerini kazıyacağımızı tahmin etmekteyim.

  • manyak herif13 Haziran 2021 19:17

    sayın kemal beyin 2023 ten önce bu hükümetin pkk yı bitireceğini gördüğü için pardon amerika pkknın biteceğini gördüğü için ,bu durumda  pkk belasını bitiren akp  hükümeti olacağından seçimlerde yine ezici ve kahhar oy çokluğuyla reis tekrar başkan olacaktır.bunu engellemek ve pkknın bitmesini önlemek için sayın kemal bey biran evvel seçime gidelim diye bastırıyor.Bu durumda    zamanından önce seçim yapılırsa pkk bitmez ve herşey güzel olacak diye milleti kandırması daha tatlı olur.CHP-HDP-PKK ittifakı devam eder.

  • TAMİZ KARTALGÖZ13 Haziran 2021 22:48

    bu kafa ile ATATÜRK ün partisi denilen chp nin başındaki şahıs ve ekibi oldukca ak parti ve mhp bir 10 seçim daha rahat kazanırlar.

  • MELİS MARMARİSLİ13 Haziran 2021 18:34

    İşte büyük devlet budur.kısa kısa.eğer millet ittifakı başa gelir ise başımızada pkk ypg liler gelir bizi yönetirler diye endişeliyim.chp ve iyi partiye hiç güvenmiyorum.