E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisTSPB Başkanı Köksal Babilli zengini oynadı---

TSPB Başkanı Köksal Babilli zengini oynadı

TSPB Başkanı Köksal Babilli zengini oynadı
25 Nisan 2014 - 14:25 borsagundem.com

Borsa İstanbul’da düzenlenen çocuk şenliğinde “Varlıklı olmanın sırrı” ve tasarrufun önemi tiyatro gösterisiyle anlatıldı

Borsa İstanbul bugün çok farklı konukları ağırladı, çok farklı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Kurum Konferans Salonu’nda bayram havası estiren konuklar çocuklardı. Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) ile Borsa İstanbul ve Finansal Okuryazarlık ve Erişim Derneği’nin (FODER) düzenlediği “Param ve Ben Çocuk Şenliği”nde tasarrufun önemi aktarıldı.
 
Gong töreni ile başlayan şenlikte, TSPB Başkanı Attila Köksal ve Borsa İstanbul Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Kemal Yılmaz açılış konuşması yaptılar. Köksal konuşmasında, tasarruf yapmanın önemini şu sözlerle vurguladı: “Ülkemizin güçlü olması ancak sağlam bir ekonomiyle mümkün olacaktır. Bunun sırrı da tasarruf ve birikim yapmaktan geçiyor. Sizler, gereksiz harcamayarak para biriktirmeli ve biriktirdiğimiz paralarla yatırım yapmalısınız. Şu an bulunduğumuz Borsa İstanbul’da yatırımlarınızı değerlendirebilir ve böylece hedeflerinize ulaşabilirsiniz. Üstelik yatırımlarınızla ülkemizin ekonomisini de desteklemiş olacaksınız. Birazdan ilk gong vuruşuyla beraber Borsa İstanbul’da işlemler başlayacak ve ülkemiz bir adım daha ileri gidecek.” Açılış konuşmalarının ardından çocuklar açılış gongunu hep birlikte çaldılar.

Borsa İstanbul’un ev sahipliğinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel olarak ilkokul 3. ve 4. sınıf öğrencileri için organize edilen şenlikte çocuklar Borsa İstanbul’u gezip yetkililerden bilgi aldı. Çocuklar heyecanla tiyatro gösterisini beklerken, verilen hediyeleri yaşanan yoğun izdihamda paylaştılar.

      
 


TSPB Yatırımcı Eğitimi Danışmanı ve FODER Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Murat Ergin’in senaryosunu yazdığı ve Dr. Bülent Öner’in yönetmenliğini üstlendiği oyunda, Babil’in en zengin adamı Arkad’ın hikayesi “Varlıklı olmanın sırrı”  yaklaşık 300 öğrenciye tiyatro gösterisiyle aktarıldı. Oyunda rol alan TSPB Başkanı Attila Köksal, Babil’in en zengin adamı Arkad’ı canlandırırken, onun hikayesi üzerinden çocuklara para biriktirmenin önemini ve nasıl tasarruf sahibi olunacağını anlattı.
 
Param ve Ben Çocuk Şenliği, GCMForex Menkul Kıymetler A.Ş., Tacirler Yatırım Men. Değ. A.Ş., Türk Ekonomi Bankası A.Ş., Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ve Yatırım Finansman Men. Değ. A.Ş.’nin destekleriyle düzenlendi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)