E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknolojiTTNET değil eziyet! ---

TTNET değil eziyet!

TTNET değil eziyet!
25 Mayıs 2013 - 15:04 borsagundem.com

TTNET abonesi olup sorunlarla boğuşmayan yoktur. Sözde binada Fiber internet var ama internet ortada yok!

BURAK TAŞÇI - BORSAGUNDEM.COM
[email protected]
TTNET, televizyonlarda reklam filmleriyle insanların kulaklarına "Bir başkadır benim memleketim" türküsünü aşıladı. Türkiye'yi fiber kablolarla donattığını her alanda dile getiren TTNET reklamları, fiber internet değil 56K'lık bağlantıyı da sağlayacak kapasitesi bulunamıyor.
TTNET'in internet hizmeti ilerleme kaydetmesi gerekirken gerileme yaşıyor. Fiber internetle Türkiye'yi tanıştırdıklarını her mecrada dile getiren ve sürekli yenilikçi olduklarını açıklayan TTNET yöneticileri ve TTNET basın bültenlerinin aksine pratikte bunun hiç böyle olmadığı görülüyor.
TTNET internet gün boyunca kopuk halde kaldı. Evinden işini yapması gerekenler işlerinden alıkoyuldu. Suç yine abonenin altyapısına yüklendi. 
KOPUK İNTERNET SERÜVENİ BÖYLE BAŞLADI
DSL hattına sinyal gelmemesi nedeniyle modem IP alamadığı için internet kullanılamıyor. Müşteri hizmetleri arandığında müşterinin tamamen bilgisiz olduğu düşünülerek baştan savma işlemlerle geçiştiriliyor ve arıza kaydı oluşturuluyor ve sorunun müşteri kaynaklı olabileceği söyleniyor. Müşteri arızanın giderilmesi için saatlerce bekliyor. Bu beklediği esnada işleri de müşteriyi bekliyor.
Sosyal medyadan TTNET'e Twitter aracılığıyla twit atılınca TTNET aniden hizmet anlayışına geçiyor ve arızanın olduğu yere ekip gönderiyor. Ekipler gelir gelmez kablolar efsunlanmış gibi internet çalışmaya başlıyor. Ekipler gider gitmez internet yine kesiliyor ve modemdeki DSL ışığı yine karanlığa gömülüyor. Bunun yanı sıra ekip evdeki tesisatı incelemek için faturaya yansıtılmak üzere 10 TL ücret talep ediyor!
Müşteri tekrar sosyal medya aracılığıyla iletişime geçip ekiplerin arızanın olduğu yere gelmesini sağlıyor. Ekipler gelir gelmez karanlıkta olan DSL ışığı tekrar devreye giriyor, internet çalışıyor. Ekipten bir görevli arızanın tesisattan kaynaklandığını ve bunun müşteri sorumluluğunda olduğunu söylüyor.
FİBER İNTERNET FİYASKOSU
Arızanın bulunduğu binada TTNET fiber internet olmasına rağmen sadece bina girişine kadar fiber kablo gelmiş durumda. Bina içerisinde tesisat bakır kablolarla sağlanıyor. Diğer fiber internet hizmeti veren servis sağlayıcılar ise evin içine kadar fiber internet getiriyorlar.
İŞTE TTNET'İN ARIZASI VE AÇILMAYAN İNTERNET SAYFASI

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Abdullah28 Mayıs 2013 09:47

    Bütün yorumlara katılıyorum, aynı proplemlerin hepsini ben de yaşıyorum. Çok sık bağlantı kopması yaşanıyor. Üstüne üslük sürekli internet ayarlarının yapıldığı ve güvenlik şifresinin değiştirildiğine ilişkin mesaj alıyorum.

  • isa26 Mayıs 2013 15:58

    bu masıl kurum.sorunsuz ay yok bu nasıl kurum.modem aldırdılar en son 38 liraya oda olmadı bakayım daha ne yapacaklar

  • isa26 Mayıs 2013 15:58

    artık yeter bıktım ttnetten bu nasıl ağ bağlantısı sorunsuz gün kalmadı nerdeyse.yazıklar olsun size verdiğim paralar haram olsun

  • müşteri hizmetleri26 Mayıs 2013 00:57

    3 tuşla 5tuşla bir yiğidin yok olduğu tuş takımları arsınta tuş edildiği tek yer müşteri hizmetleri ve türkiyede internet çokmu çok pahalı

  • SELİM25 Mayıs 2013 23:00

    İLETİŞİM FİRMASI OLUP İLETİŞİM KURAMAYAN..ÇÖZÜMSÜZ..ALINMASINLAR AMA PERSONEL BİLGİSİZ.YAZIK OLUYOR İNSANLARA.

  • MEMNUNİYETSİZ25 Mayıs 2013 21:18

    TTNET BURDA VE HER YERDE HAKKINIZDA OLUMLU KONUŞULMUYOR İSTERSENİZ BİR ANKET YEPIN GÖRÜN BAKİM DOĞRUMU YANLIŞMI BENCE DOĞRU KENDİNİZE ÇEKİ DÜZEN VERİRSENİZ ÇOK İYİ OLUR BİR HOŞNUTSUZLUK VAR ORTADA BUNUDA GİDERMEK SİZLERE DÜŞÜYOR

  • nihat g25 Mayıs 2013 20:47

    en sevmediğim birkaç markadan biri ttnet ve telekom

  • 25 Mayıs 2013 18:59

    ttnetten bıktım .

  • 25 Mayıs 2013 18:12

    Superonline a gectim rahat ettim...5 tl pahalı olsun sorunsuz olsun..

  • tatar25 Mayıs 2013 15:18

    Aynı sorunları ben ve komşularım da yaşadı...