E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknolojiTTNET Türkiye genelinde çöktü---

TTNET Türkiye genelinde çöktü

TTNET Türkiye genelinde çöktü
27 Nisan 2012 - 22:59 borsagundem.com

Türkiye'de yaygın bir şekilde kullanılan TTNET 22:30 sularında tüm Türkiye'de çöktü

TTNET kullananlar 22:30'dan itibaren internet kullanamiyor. TTNET'in çağrı merkezine ulaşılamazken kullanıcılar cep telefonlarından internete baglanarak tepkilerini Twitter üzerinden duyuruyorlar. TTNET dışındaki diger servis saglayıcılardan internete erişim sağlanıyor. BORSAGUNDEM.COM

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (15)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mert29 Nisan 2012 12:25

    ttnet bizim değil ki elina adamının çöktürür de......

  • mustafa çiçekçiler28 Nisan 2012 23:55

    selam arkadaşlar, bu internetin 24 nisandan beri kesilmesi durumunun tüm vatandaşlar tarafından protesto edilmesini ve bu konuda her kesin duyarlı olmaya ve protesto etmeye davet ediyorum..çocuk oyuncağımı yaklaşık bir haftadan bu yana işlem yapamıyorum neler olup bittiğini güremiyorum işlem yapamadığımdan dolayıda zaman zaman buyuk zarar etmekteyim lütfen yetkililerin bir an önce bu konuylan igilenmelerini bir an önce iinternetbağlantısınız faal duruma getirmelerini bekliyorum.......

  • Broker28 Nisan 2012 14:05

    Hacker gruplar İMKB yede saldırırlarmı acaba? Bence saldırmazlar, zira zaten çökmüş durumda.

  • özelleştirme28 Nisan 2012 13:52

    Arkadaşlar herkes uyutulduğu hayatına devam etsinler.zamanında türk telekomu özellştirenler rahat rahat uyusunlar.Bu ileride gerçekleşecek bir savaş programının sadece bir parçasıydı.Yani haberleşme ağımızın nasıl da istenildiğinde çökertilebileceğini gördük o kadar.Şimdi herkes izlediği dizilerinin başına dönsünler.Hayat devam ediyor.

  • AHMET ÖZBİR28 Nisan 2012 13:15

    28 ŞUBAT'IN SON KALINTILARI ÇÖKERTME HAREKETİ YAPTI! Ancak hikaye, birkaç saat sıkıntıya sebep olabilir, ancak onların yaptıkları burunlarından fitil fitil getirilecek, yani HAYATLARI BOYUNCA ÇEKTİRİLECEK! Kim bu millete, demokrasiye, seçtiklerine KİN KUSARSA DOĞDUĞUNA PİŞMAN EDİLECEK HER ŞARTTA! İşte Bağımsız Yargımız alayının peşinde, nerede yakalarsa KODESE ŞUTLAYACAK, YAPTIKLARININ HESABI KORKUNÇ SORULACAK!..

  • erdogan28 Nisan 2012 10:53

    tez zamanda batarsınız ev telefonlarını zorla tutturursunuz..

  • Cemal ORTAKAYA28 Nisan 2012 10:52

    Arkadaşlar merhaba.Aşağıdaki yorumları okuyorum.İnanın hayretler içinde kaldım.Hiç mi gsm kesintisi hiç mi elektrik-doğalgaz-su kesintisi olmuyor.Evet dün gece ülkemizin genelinde internet gitmiştir.Ama kesintinin neden olduğu konusunda bir araştırma yapmadan peşin hükümlü olmayın.BİR ARAŞTIRIN BAKIN ONDAN SONRA NE İLE KARŞILAŞACAKSINIZ.DAHA GÜVENLİ DAHA HIZLI BİR İNTERNET.TEKRAR DİYORUM ARAŞTIRIN.Ayrıca serbest bir piyasada herkes istediği operatörü internet servis sağlayıcısını kullanabilir.Her şirket bir şekilde kendine göre belirlediği hizmetler için müşteriden bir mikltar alıyor ya da almıyor göz boyayıp hizmetten eksiltiyor.AYRICA 15 SENE ÖNCEKİ İNTERNET HIZLARI VE BAĞLANTI ÜCRETLERİNİ VE ŞİMDİ TTNET'İN MÜŞTERİLERİNE SAĞLADIĞI YAN HİZMETLERİ NEDEN GÖRMEZDEN GELİYORUZ.

  • kamboçya net28 Nisan 2012 09:31

    ttnet mi allah başka dert vermesin

  • alper28 Nisan 2012 08:11

    berbat tt net başka bi baglantıya geçtim çok mutluyum hız testi yapıyorum istedıgımı alıyorum

  • HIZINIZI ÖLÇÜN FAZLA PARA VERMEYİN28 Nisan 2012 02:20

    diyorum ki nefret olası hız my adsl speed testinde 1mb geçmiyor ttnet hız testinde 7-8mb ....hata mı var diyecem ama ne youtube nede yerel herhangi bir video sitesini izleyemiyorum aradığımda ise en hızlı bağlanıyosunuz diyolar 3 aydır aynı durum olunca gidip hızı düşürdüm FAZLA PARA VERMEKTEN KURTULDUM...MUHAKKAK HIZINIZI ÖLÇÜN FARKLI SİTELERDE BİLHASSA...

  • orhan tezman28 Nisan 2012 01:05

    bu kadar yoğun kırmızı ne iş aga.telekom e-muhtıra ile yöneticilerini uyarıp, teyakkuzda olmalarını mı istedi nedir.ekşi sözlükte de 20 dakkada 290 kişi köpürmüş. şahsen,paraları çuvala koyup,telefonun fişini çekip, vanayı kapatıp güneye doğru yola çıktıklarını sandım.ülke olarak çalkandık bir müddet.

  • osman28 Nisan 2012 00:19

    ttneti bırakma zamanı geldiğini herkes anlamıştır umarım. Dünyanın en pahalı, en dandik en yavaş interneti.

  • asilmemo27 Nisan 2012 23:55

    TTNET terkederek ne kadar doğru yaptığımı bi kere daha anladım ,türkiyeyi fiyatı ve ara ara kesilen internetiyle bıktıran ttnet ten kurtuldum,kablo netle çooook çok rahatım.

  • asilmemo27 Nisan 2012 23:55

    TTNET terkederek ne kadar doğru yaptığımı bi kere daha anladım ,türkiyeyi fiyatı ve ara ara kesilen internetiyle bıktıran ttnet ten kurtuldum,kablo netle çooook çok rahatım.

  • uygar27 Nisan 2012 23:29

    ttnet tez zamanda iflas eder umarım. böyle şirket olmasın, batsın daha iyi!