E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknolojiTTNET'ten ilk 5 ay internet ücretsiz---

TTNET'ten ilk 5 ay internet ücretsiz

TTNET'ten ilk 5 ay internet ücretsiz
24 Haziran 2013 - 08:38 borsagundem.com

TTNET, başlattığı "İlk 5 ay İnternet Bizden" kampanyası ile ADSL, Fibernet ve Hipernet paketlerinin ilk 5 ayını müşterilerine ücretsiz sunuyor

TTNET'ten yapılan açıklamaya göre,  24 ay taahhüt verilen yeni müşteriler için hazırlanan kampanyadan yararlananlar; kalan 19 ayda ise yürürlükteki paket ücretinden faydalanıyor. TTNET müşterileri kampanya kapsamında, 8 mbps'ye kadar ADSL paketleri yanında yüksek hızlı Hipernet ve Fibernet paketlerinden de yararlanabiliyor. 31 Ağustos 2013'e kadar devam edecek kampanya hakkında detaylı bilgi almak ve kampanyadan yararlanmak isteyenler; TTNET satış noktalarına ve 444 0 375 TTNET müşteri hizmetlerine başvuru yapabiliyor.

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • okiman0724 Haziran 2013 09:23

    peki, adsl i ciktigindan beri kullananlara ne gibi avantaj saglanacak????? hep yeni abone olanlara kiyak var. eskilere hic birsey yok.#su an 1 Mbps lik hsinirsiz internete 55 tl oduyorum. nerde bu adalet?????????????