E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTuncay Türkiye ye dönecek mi?---

Tuncay Türkiye ye dönecek mi?

Tuncay Türkiye ye dönecek mi?
22 Eylül 2011 - 23:51 borsagundem.com

Tuncay Şanlı, Stoke City-Beşiktaş maçı ve Türkiye'ye dönüp dönmeyeceği ile ilgili açıklamalarda bulundu.

ESPN'e verdiği röportajda Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi E Grubu'ndaki rakibi Stoke City'yle ilgili gelen soruya "İstanbul'a giden her takım çok zorlu bir ortam bulur. Eğer bana inanmıyorsanız İstanbul'u ziyaret etmiş herhangi bir İngiliz taraftara da sorabilirsiniz.
Beşiktaş çok büyük isimleri kadrosunda bulunduruyor. Stoke City için oldukça zor bir sınav olacak. Umarım takvimim uyar ve maçı İngiltere'de izleyebilirim. Her iki takımda da oynayn arkadaşlarım var" şeklinde cevap verdi.
Aynı röportajda ileride tekrar Türkiye'ye dönüp dönmeyeceğine yönelik açıklamalar da yapan Tuncay, "Şu ana kadar Bolton'da mutluyum. Takım kadrosu ve atak futbol anlayışı çok iyi, hem de bana uygun. Şu anda geleceğimi düşünmüyorum.
Tek amacım Bolton'un en iyi oyuncularından birisi olmak. Tekrar İngiltere'ye dönme kararımın ne kadar doğru olduğunu herkese göstermek ve çok iyi bir sezon geçirmek istiyorum" sözlerini kullandı.
Tuncay Şanlı, transfer döneminde Wolfsburg'dan ayrılıp Bolton'a geçmiş ve 9 numaralı formanın da sahibi olmuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)