E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTuncay'ı patlattılar!---

Tuncay'ı patlattılar!

Tuncay'ı patlattılar!
24 Ağustos 2012 - 13:34 borsagundem.com

Tuncay Şanlı, Aykut Kocaman’dan dert yanarak boşuna bekletildiğini ve verilen sözlerin tutulmadığını söyledi

Habertürk'ün haberine göre; Tuncay 1.5 ay önce Samandıra Tesisleri’ne Mehmet Topal’a hayırlı olsuna gittiğinde Aykut Hoca ile de karşılaşmıştı. Kendisi ile ilgili son durumu anlatması üzerine Aykut Hoca da “Tuncay sen bizi bekle” demişti. Tuncay da beklemeye başladı. Bu arada Almanya’dan da bonservisini bedelsiz aldı. Kocaman’dan haber beklediği için gelen teklifleri geri çevirdi. Ancak Kocaman’ın son günlerde tam 3 kez telefonuna dönmediğinden dolayı da yıkılmış yıldız futbolcu.
‘TRANSFERİN OLMAYACAĞINI SÖYLEDİK’
Tuncay Şanlı tarafının iddiaları “Beni bekletti. Taliplerime ‘evet’ demem engellendi ve boşta kaldım. Resmen kandırıldım” şeklinde. Aykut Kocaman tarafı ise yaşananların bir kısmını kabul ediyor. Ancak ‘verilen sözün tutulmadığı’ konusunda hem fikir değiller. Tuncay’ı arayıp transferin gerçekleşmeyeceğini de bildirmişler. Tuncay aldatıldığını düşünüyor. Kocaman ise Tuncay’ın araya aracıları sokmasının kabul edilemez olduğunu belirtiyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • dertli24 Ağustos 2012 14:23

    tuncay şanlıyı türkiyede hangi takım alırsa başına belayı alır. bu adam ancak veli efendide koşar başka bir cacık olmaz bundan

  • FB,çe taraftarları.24 Ağustos 2012 13:43

    Sen FB çeden giderken alex ne alıyorsa ben bir dolar fazlasını alırım demiştin ve onun yüzündende FB.çeyi bırakmıştın şimdi ne olduda kendini FB,çeye adamış gibi görünüyorsun 34 yaşına gelmişsin bizlere takımda genç yetenekler lazım sana kapı açan varsa hemen git orada topunu oyna kulübede boşyere laf sokma.sen kulübe hayırlı birisi olmadın sen sadece kendi çıkarını koruyarak FB.çe kulübünden ayrıldın.şimdi konuşmaya bile hakkın yok.