E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisTurhan'dan istifa iddialarına yanıt ---

Turhan'dan istifa iddialarına yanıt

Turhan'dan istifa iddialarına yanıt
07 Mayıs 2014 - 12:10 borsagundem.com

Borsa İstanbul Başkanı İbrahim Turhan sosyal medyada dolaşan 'istifa' iddialarına ne dedi?

Borsa İstanbul Genel Müdür Yardımcıları Ali Çöplü ve Mustafa Baltacı görevinden ayrıldı. İki genel müdür yardımcısının yeni organizasyon yapılanması çerçevesinde görevinden ayrıldığı bildirildi. Borsa İstanbul İş Geliştirme Bölüm Başkanı Orhan Erdem'in de görevinden ayrıldığı belirtildi.

Bunların yanısıra sosyal medyada Borsa İstanbul Başkanı İbrahim Turhan'ın istifa edeceği dedikoduları da yayılmaya başladı. Hürriyet, İbrahim Turhan'ın yakın çalışma arkadaşlarına bu iddiların gerçeği yansıtmadığını açıkladığını yazdı.

İBRAHİM TURHAN: İDDİALARA İTİBAR ETMEYİN

Sosyal medyada istifa edeceği konuşulan Borsa İstanbul Başkanı İbrahim Turhan ise şu anda temaslarda bulunmak üzere yurt dışında olduğu ve yakın çalışma arkadaşlarına da "Sosyal medyada veya çeşitli mecrada yazılanlara itibar etmeyin. Borsa İstanbul çok işi olan ve büyük hedefleri olan bir kurum. Herkes işine odaklansın. Yoğun çalışmamıza devam edelim" mesajı verdiği öğrenildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • akhuna09 Mayıs 2014 22:06

    neden açılacak 10 hisse ısrarla açılmıyor sayın turhan?

  • Bir bilen cevap versin07 Mayıs 2014 21:06

    BİAŞ'ın Gürcistan ile nasıl iş görüşmesi olabilir ki, İbrahim Bey oralarda? Cevap lütfen!

  • KARTALY32307 Mayıs 2014 14:24

    SON YILLARDA ŞİRKETLERİN A.B.C UYGULAMALARINDA OLUŞAN GRUPLANDIRILMA.BENCE ARAŞTIRILMALI...VE BİR ÇOK UYGULAMA..

  • KARTALY32307 Mayıs 2014 13:32

    BORSADA İŞLE GÖREN BIR ÇOK ŞİRKETLEREDE ARAŞTIRMA YAPILACAK BENCE......HELEKİ SON YILLARDA HALKA ARZ OLAN ŞİRKETLER..VE BIR ÇOK SİYASİ PARTİLERE YAKIN ŞİRKETLER.......

  • KARTALY323 07 Mayıs 2014 13:14

    2012 VE 2013 YILI MAYIS AYINA KADAR OLAN IMKB DE TARAFLI PARA AKIŞI İLE ALAKALARI VARMIDIR......BENCE VAR.17 ARALIKDAN BU YANA OLAN BİTENLERİN ALTINDA HEP SERMAYE AKIŞI VE BIR ÇOK TİCARİ ANLAŞMALAR VAR......