E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTürk cehenneminde büyük korku ---

Türk cehenneminde büyük korku

Türk cehenneminde büyük korku
10 Nisan 2013 - 10:26 borsagundem.com

Avrupa basını, Galatasaray – Real Madrid maçı için neler yazdı? İşte müthiş yorumlar…

MARCA: Korku İçinde yarı finale
Real Madrid, Galatasaray'a 3-2 yenilmesine rağmen yarı finale yükseldi. Ronaldo'nun erken golünden sonra Beyazlar ikinci yarıda uykuya daldı. Diego Lopez; Eboue, Drogba ve Sneijder'dan üç gol yedi. Bu durum belirsizliğe yol açtı. Essien sakatlandı, Arbeloa kırmızı kart gördü. Son düzlükte, 90+2'de Ronaldo sonucu belirledi.
L'EQUİPE: Yenildi ama turladı
Evindeki 3-0'lık galibiyetin ardından Real Madrid için İstanbul'daki maç formalite olarak gözüküyordu. Ama Galatasaray, Ronaldo'nun erken golüne rağmen sonuna kadar mücadelesini sürdürdü
AS: Büyük Cristiano ve büyük korku
Real Madrid, Cristiano'nun golüyle öne geçti ancak ikinci yarıda alarmlar çalmaya başladı. Eboue, Drogba ve Sneijder'ın golleri kaygı yarattı
La Gazetta Dello Sport: Real titredi ama yarı finale gitti
Galatasaray-Real Madrid maçı 3-2 bitti ama yarı finale Mourinho'nun takımı gitti. İspanyollar Ronaldo ile gol buldu. Sonra Eboue, Sneijder ve Drogba'dan inanılmaz goller geldi. CR7 duraklama anlarında maça nokta koydu.
THE SUN: Ronaldo turu çözdü
İki gol, Türklerin Müthiş geri dönüşünü engelledi.. Ronaldo, Didier Drogba'nın sürüklediği inanılmaz Galatasaray geri dönüşüne dur dedi. Galatasaray'ın, Ronaldo'nun golünden sonra beş gole ihtiyacı vardı. İkinci yarıda 17 dakika içinde fırtına gibi esen Galatasaray, Avrupa'nın en çarpıcı geri dönüşüne yaklaştı. Ronaldo ikinci golüyle rüyayı sonlandırdı.
A BOLA: Ronaldo'nun son dakika golü, Real Madrid'i yarı finale taşıdı
Real Madrid yarı finalde. Galatasaray'a 3-2 yenilen Real Madrid, İspanya'daki 3-0'lık galibiyetle avantajını kullandı
KİCKER: Ronaldo keyif kaçırdı
Türkler maçın başında gelen gole rağmen sonuna kadar mücadele etti. Galatasaray, Real Madrid'in 12 maçlık yenilmezlik serisine son verdi.
The Telegraph: Cesur geri dönüş
Türkiye Şampiyonu'nun cesur geri dönüşü yeterli olmadı. Ronaldo'nun iki golü Real Madrid'i yarı finale taşıdı.
UEFA.COM: Evsahibi kazandı ama…
Real Madrid, Galatasaray akınlarına direndi. Evsahibi etkili bir oyunla kazanmayı başardı ama Real Madrid, rekor olan 24'üncü kez yarı finale yükseldi.
FIFA.COM: Galibiyet yetmedi
Eboue, Sneijder ve Drogba'nın golleri 3-2'lik galibiyeti getirdi ama sonuç dokuz kez Avrupa şmapiyonu Real Madrid'i son dördün dışına itmeye yetmedi.
EUROSPORT: Büyük şoktan Ronaldo kurtardı
Ronaldo'nun iki golü Real Madrid'i İstanbul'daki büyük şoktan kurtardı.
Goal.com: Zor yarı final
Ronaldo'nun golünden sonra herşey İspanyollar için kolay görünüyordu ancak ev sahibi yırtıcı bir şekilde geri döndü. Mourinho'nun takımı yarı finale zorlanarak gitti.
DAİLY MAİL: Eski hocaya büyük korku yaşattılar
Real Madrid yarı finale çıkarken Drogba ve Sneijder Mourinho'ya korku yaşattı. Drogba eski hocasına korku yaşattı.
Mundo Deportivo: Madrid yarı finale korkarak gitti
İtalyan spor basını, Galatasaray'ın Real'i titrettiğini yazarak, "Real, Türk cehenneminde tehlikeyi gördü" yorumunu yaptı.
La Gazzetta dello Sport: Real’in tüyleri diken diken oldu
Futbolseverlere heyecanlı dakikalar yaşatan karşılaşmanın hemen ardından internet sayfasında, "Real titredi" başlığını atan La Gazzetta dello Sport, "Real'in tüyleri diken diken oldu. Türkler 3-2 kazandı, Ronaldo Real'i yarı finale taşıdı. Eboué, Sneijder ve Drogba'nın golleri inanılmaz görüntüler ortaya koydu" diyen gazete haberinde, "Futbolda mucizeler var" tespitine şöyle devam etti: "Belki bu mucize tam anlamıyla Türk Telekom Arena Stadı'nda olmadı ama Fatih Terim bunu denedi ve neredeyse buna yürek bağladıysa da yine de bir önceki maçta 3-0 yenen Real Madrid çok da fazla acı çekmeden turu atladı." Real Madrid'in kendisini dokunulmaz zannettiği yorumunu da satır aralarına sıkıştıran gazete, "Oysa Real, Türk cehenneminde tehlikeyi gördü" anlamına gelen, "Real, Türk çukurunda cadıları gördü" deyimini kullandı. 3-2'lik yenilgiyle Portekizli çalıştırıcı Mourinho'nun, öngöremediği bir acı yaşadığı da yazıldı.
Corriere dello Sport: Acı verici bir yenilgi
Real Madrid ve Borussia Dortmund'un bir üst tura çıktığını duyuran Corriere dello Sport ise, "Ancak bu maçın sonucu, Mourinho için acı verici bir yenilgi oldu" diye yazdı. "Sonuç değişmedi ama Türkiye'de oynanan maç, bir öncekinden çok farklıydı" sözleriyle Galatasaray'ın iyi oyununa gönderme yapan gazete, "Terim'in takımı, Bernabeu'daki 3-0'lık yenilginin ardından toparlanmıştı. Ronaldo'nun yarışı bloke eden 7'nci dakikadaki golünün ardından Türkler hemen toparlanmaya geçti ve bu andan sonra Mourinho titremeye başladı. Onun Real'i tatil havasındayken, Galatasaray seri bir şekilde 3 gol elde etti" diye haberine devam etti. 
SKY: Fantastik dakikalar yaşadık
Yayıncı kuruluş SKY kanalında ise, "Galatasaray bizi gerçekten çok heyecanlandırarak, inanılmaz ötesi bir oyun çıkardı, fantastik dakikalar yaşattı. Galatasaray beklediği ve bu güzel oyunuyla hak ettiği galibiyete ulaştı ama finale çıkamadı" denildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)