E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTürk futbolu GS'yi affetmeyecek---

Türk futbolu GS'yi affetmeyecek

Türk futbolu GS'yi affetmeyecek
20 Ağustos 2011 - 15:32 borsagundem.com

''Federasyonumuzu yurt dışına şikayet etmek isteyenleri Türk futbol tarihimiz affetmeyecektir''

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), futbolda şike iddialarına yönelik bugün bir bildiri yayınlayan Galatasaray Kulübü’ne yaptığı açıklamayla yanıt verdi.
TFF’nin internet sitesinde yer alan açıklamada, 3 Temmuz tarihinde Türk futbolu için başlayan tarihinin en büyük soruşturma sürecinin birkaç gün öncesinde göreve gelen yönetimin, Spor Toto Süper Lig ve Bank Asya 1. Lig kulüp başkanları ile 11 ve 26 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirdiği müşterek toplantılarda, durum değerlendirmelerinde bulunduğu, bu toplantılarda, tüm kulüplerle Türk futbolunun marka değerinin ve geleceğinin teminat altına alınması için gerekli önlemleri uzun uzun müzakere ettiği belirtilerek, şu görüşlere yer verildi:
"Futbol Federasyonu yönetim kurulu olarak bugüne kadar aldığımız, doğru ve hukuki olduğuna inandığımız bu kararlarla, süreci en iyi şekilde sürdürmeye çaba sarf etmekteyiz. Kararlarımızın temelindeki en önemli dayanağımız, kararlarımızın hukuka uygun olmasını sağlamaktır. Ancak bir süredir bazı kulüplerimiz ile olayla ilgili veya ilgisiz aynı zamanda da bilgisiz bazı kişiler, yasal dayanaktan yoksun açıklamalar yapmaktadırlar. Özellikle bugün bir Süper Lig kulübümüzün yaptığı açıklama ile federasyonumuz adeta Avrupa’ya, UEFA’ya ve FIFA’ya şikayet edilmektedir. Belirtmek isteriz ki, Türkiye Futbol Federasyonu; şeffaf, açık ve yasalarla yönetilen bir kurumdur. Federasyonumuzu hukuka aykırı davranan bir kurum olarak lanse eden ve yurt dışına şikayet etme gibi tarihi yanılgıya düşenleri, Türk futbol tarihimiz affetmeyecektir."
Yapılan açıklamada, ayrıca "Bu sorumsuz davranışın sonucunda Türk futbolunun ve değerli tüm kulüplerin göreceği zararın ve nahoş olayların, bu açıklamaları yapanların sorumluluğunda olduğunun bilinmesini tarihe not düşeriz. Liglerin başlamasına çok az bir sürenin kaldığı bugünlerde, futbol konuşmaya ve oynamaya uygun bir zemin hazırlamak için harcadığımız çabaya; tüm kulüplerin, yöneticilerinin ve futbol ailesine ait tüm bireylerin katılmasının, kendi menfaatleri açısından elzem olduğunun belirtilmesi zorunluluğunu kamuoyunun takdirlerine sunarız" ifadelerine yer verildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • cemal mızıkacı21 Ağustos 2011 23:04

    seni kim affedecek

  • 21 Ağustos 2011 17:09

    sayın federosyon başkanım tarih seni af etmiyecektir

  • Mustafa ÇETİNKAYA21 Ağustos 2011 00:16

    Seni kim affedecek FENERESYON BAŞKANI?sözkonusu fener oldu mu dilin tutuluyor.söz konusu fener dışındaki takımlar olunca dilin açılıyor.GALATASARAYın kupasını almaya kalkıyorsun.sıkıysa fenerin kupasını alsana.TRABZONA ceza yağdırıyorsun.sıkıysa fenerimi ligden düşürmemeliyim diye kıvırtıp duracağına gereken cezayı versene fenerin sponsoru acıbadem..BEŞİKTAŞ ın gösterdiği yiğitliği ve,mertliği bile gösteremeyen fenere arka çıkıyorsun.oldu olacak bütün kulüpler bu gününe kadar aldıkları kupaları fenere versin aç gözlü fenerlilerin gözü kupaya doysun.Doysun da bir daha hileye hurdaya başvurmasın.SIRTINDAKİ FENER FORMASINI ÇIKAR DA KONUŞ AYDINLAR.

  • doktor21 Ağustos 2011 00:15

    insan bir makami temsil ediyorsa orda butun kimliklerden siyrilmalidir. fenerli oldugu besbelli olan sayin baskan lutfen temsil ettigin makamin hakkini ver. koskoca aziz yildirim simdi hic delilsizmi hapiste!!!!!!

  • hoca20 Ağustos 2011 23:38

    olur olur bal gibi olur, yaşa fenerbahçe, yaşa trabzon, yaşa beşiktaş, artıkları topla galatasaray

  • YAŞAR ER20 Ağustos 2011 20:37

    DAHA İYİ YA KARAR LEHİNİZE ÇIKARSA AVRUPADA DA AKLANMIŞ OLURSUN. TÜRK FUTBOLU KİMİ AFFETMİYECEK GÖRECEKSİNİZ.TÜRK FUTBOLUNUN KİMLERİN ELİNE KALDIĞI GÖRÜLECEK.

  • 20 Ağustos 2011 20:32

    DAHA İYİ YA İŞTE. SUÇUN YOKSA AVRUPADA AKLANMIŞ OLURSUN.TÜRK FUTBOLUNUN KİMİ UNUTMAYACAĞINI GÖRECEĞİZ

  • huda habuduk20 Ağustos 2011 16:06

    batmış bir kulüp başarısızlığını şike iddialarının arkasına sığınarak gizlemeye çalışıyor. rakiplerinin küme düşmesini türk futbolunu şikeden arındırmak için değil rakip oyuncuları bedavaya yada ucuza kapmak için vede şampiyonluk için yıllarca yanlız yarışabilmek için istiyor.

  • mustafa özdemir20 Ağustos 2011 15:47

    tabi canım sizi çok affedecek! Var olan delilleri yok etmeye çalışın. Emri kimden alıyorsun? Ayıp bari çıkma milletin karşısına

  • ismet kaya20 Ağustos 2011 15:46

    Vay be ne hallere gelmişiz ya şike yapmak rakip futbolcuları -transfer vaadiyle kandırıp maca asılmasına engel olmak tüm bunları türk futbolu affediyorda bir takımın endişelerini dile getirmesini affetmeyecek öylemi?Zavallı türk futbolu kimlerin eline kaldı Allah yardımcımız olsun bu federasyon bu işin altından kalkamaz ve altında kalır...

  • mkaya20 Ağustos 2011 15:43

    25 klasör dosya geldi siz kantı yok dediniz. asıl türk futbolu sizi affetmeyecek.