E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor'Türk futbolundan cacık olmaz'---

'Türk futbolundan cacık olmaz'

'Türk futbolundan cacık olmaz'
01 Mayıs 2012 - 12:02 borsagundem.com

TFF'nin şike kararını açıklamasının ardından Erman Toroğlu, Türk futbolundan cacık yaptı...

TFF'ye görülmemiş tepki. Türkiye Futbol Federasyonu'nun şike kararını açıklamasının ardından tartışmalar tüm hızıyla sürüyor. Yorumcu Erman Toroğlu, Türk futbolundan cacık yaptı.
Kanaltürk'te yayınlanan Telegol programında eski hakem ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu Türk futbolundan cacık yapmayı denedi.
Terazinin bir tarafına domates, biber, patlıcan ve salatalık diğer tarafına iddianameyi koyan Erman Toroğlu, daha sonra ''Türk futbolundan bir cacık olmaz'' dedi ve ardından canlı yayında cacık yaptı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • erhan02 Mayıs 2012 09:47

    Çok güzel bi açıklama olmuş ağzına sağlık ama aziz bey duymasın işinden olursun erman abim...böyle bi açıklamayı en başından beri söyleyen demiröreni tff başkanı yapan başkanların konuşlarını gülerek büyük bi zevkle dinliyor ve izliyoruz:))eskişehir başkanı hala desteklediğine göre burnuma kötü kokular geliyor hadi hayırlısı...

  • 01 Mayıs 2012 19:45

    Bu kim? Habire konuşuyor?

  • alper01 Mayıs 2012 12:53

    aslan abim benım ne güzelde dedın valla başkan sen ol bunlardan bi cacık olmaz bi acıklama beklıyoruz adamın kaşı gözü şişmiş 2 dak işi bitirdi.