E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaTürk piyasası endişeli---

Türk piyasası endişeli

Türk piyasası endişeli
05 Mart 2014 - 06:37 borsagundem.com

Toplam 26.3 milyar sterlinlik portföy yöneten İngiliz Hermes Fund Managers’ın gözü Borsa İstanbul’da

Hermes’te gelişmekte olan ülke hisselerini yöneten Gary Greenberg, Bloomberg’e yaptığı açıklamada, “Coşkun piyasalarda kelepir birşey bulunmaz, endişeli piyasalarda bulunur. Türkiye şu an endişeli piyasa” dedi.   

Borsa yüzde 3 yükseldi

Son 12 ayda liranın dolara karşı yüzde 19 değer kaybettiği Türkiye piyasasında ihracatta rekabetçiliğin tekrar yakalandığını kaydeden Bloomberg, Greenberg’in Borsa İstanbul’un ucuz gözüktüğünü söylediğini kaydetti.
Bu arada Ukrayna kaynaklı risklerin hafiflemesi ve Goldman Sachs’ın Türk banka hisseleri için destekleyici raporunun etkisiyle dün Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi yüzde 3.01 artışla 63.030.66 puandan kapandı.
Goldman Sachs’ın söz konusu raporunda, “Türk bankalarının ucuz olduğuna ve değerlemelerin alım fırsatı sunduğuna inanıyoruz” denildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ali uzun05 Mart 2014 10:09

    erken secim ve koalisyon tryi devirir.hemde sırt üstü...bunu akıldan çıkarmayın...

  • piyasa derin değil05 Mart 2014 09:34

    halkın alım gücü kalmadığından tasarruf az borsaya da para gelmiyor,bunun sonucu 30 mart seçiminden ters bir sonuç gelirse piyasa panikle borsada satış yaparsa 48.000 ler gözükebilir de.

  • businessman05 Mart 2014 06:49

    Türkiyede bir çok kağıt kelepire düştü. yıllık iyi karedenlerdende çok ucuz olanları var. hele kozaa ipeke grubu hem DD hem FK sına göre yarı fiatına. bazı bankalar ve holdinglerde aynı durumda