E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisTURKCELL YURTDIŞINDA ŞİRKET ALABİLİR---

TURKCELL YURTDIŞINDA ŞİRKET ALABİLİR

TURKCELL YURTDIŞINDA ŞİRKET ALABİLİR
07 Mayıs 2010 - 11:35 borsagundem.com

Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, faaliyet gösterdikleri 8 ülkeyi artırma konusunda aktif olduklarını ve Kuveytli mobil operatör Zain'i incelediklerini söyledi.

NTVMSNBC'de yer alan habere göre, Ciliv faaliyet gösterdikleri 8 ülkenin sayısını artırmak istediklerini söylerken, "Hem komşu ülkeler, hem Kuzey Afrika'da, hem de Doğu Avrupa'da fırsatları değerlendiriyoruz. Daha ileri seviyelere gelince duyuracağız. 2010'da (bu konuda) çok daha aktif olduğumuz bir gerçek" dedi. Kuveyt'li mobil operatör Zain ile ilgilenmediklerin yönündeki soruyu Ciliv, "Zain, uluslararası iş geliştirme grubumuzun değerlendirdiği şirketlerden biri, ancak şu an söyleyebileceğim önemli bir gelişme yok. Verilerini analiz ediyoruz ve Turkcell için uygunluğu ve değerlemesi konusunda ön çalışma yapıyoruz" şeklinde yanıtladı. Kuveyt'in El-Qabas gazetesi bir Türk şirketinin Kuveyt'in mobil telefon operatörü Zain'den hisse satın almayla ilgilendiğini açıklamıştı. Ciliv, bu sene yapacakları 2.4 milyar liralık yatırım tutarının, yeni satın almaları içermediğini ekledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)