E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisTURKCELL'İ MERAK EDENLER ŞAŞKIN!!!---

TURKCELL'İ MERAK EDENLER ŞAŞKIN!!!

TURKCELL'İ MERAK EDENLER ŞAŞKIN!!!
19 Eylül 2009 - 12:31 borsagundem.com

"Merak etmiyor musunuz?" sloganıyla 3G kampanyaları başlatan Turkcell'in abonelere gönderdiği faturalarda imzalanan sözleşme dışına çıkması aboneleri şok etti!

Turkcell'in kampanyalarına katılan ve 3G merakını gidermek isteyen aboneler son iki ayda gelen faturalarla şok oldu! 69 lira sabit taksit ödemeli netbook kampanyasına katılan aboneler ilk 99 liralık fatura ile şaşkına döndü. Niye böyle oldu diye şirketin çağrı merkezini arayan aboneler dakikalarca müşteri hizmetlerine ulaşamazken, daha meraklarını gideremeden ikinci fatura ile birkez daha şok oldular! Bu sefer de 74.80 liralık fatura abonelerin büyük tepkisine neden oldu. Fazla alınan ücretin kota aşımından mı kaynaklandığı ya da hangi gerekçe ile faturanın kabardığı konusunun ayrıntılı bir şekilde aboneye bildirilmemesi ise kaygıları artırdı. Yoğunluk nedeniyle Turkcell'den bilgi almakta zorlanan aboneler, şimdi 3. ayda gelecek faturanın tutarını merak ediyor. Sözleşme dışında gelen faturalardan rahatsız olan ve sürekli "ne kadar fatura gelecek" kaygısıyla yaşamak istemeyen bazı abonelerin cihazları iade etmek istediği ancak 24 aylık kampanyadan çıkmanın daha pahalıya mal olacağını öğrenince geri adım attığı belirtiliyor. 3G merakını kısa sürede gideren aboneler şimdi aylarca sürecek fatura merakıyla yaşayacak gibi görünüyor...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)