E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTürkiye açıklaması yapıldı: 14 bin savaşçıyla hazırız---

Türkiye açıklaması yapıldı: 14 bin savaşçıyla hazırız

Türkiye açıklaması yapıldı: 14 bin savaşçıyla hazırız
06 Ağustos 2019 - 12:40 borsagundem.com

Suriye'nin kuzeyinde güvenli bölge oluşturulmasına yönelik Türkiye ile ABD arasında görüşmeler sürerken, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin bölgeye olası operasyonuna muhaliflerden destek geldi.

Suriyeli muhalif komutanlar, terör örgütü PKK'nın bu ülkedeki kolu PYD/YPG güçleri tarafından kontrol altında tutulan ve büyük oranda Arap nüfusun yaşadığı köy ve kasabaları geri almak için Türk askerinin düzenleyeceği bir operasyona hazır olduklarını duyurdu.

Türkiye destekli Ulusal Ordu Sözcüsü Yusuf Hamud, İngiliz Reuters haberajansına yaptığı açıklamada, "Fırat'ın doğusunda Türk güçleriyle birlikte operasyon yapmak için hazır olan 14 bini aşkın savaşçı var" dedi. Hamud operasyon için bir tarih vermezken, bir başka muhalif komutan ise hazırlıklara başladıklarını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki gün açıklamasında "Afrin'e, Cerablus'a, El-Bab'a girdik. Şimdi de Fırat'ın doğusuna gireceğiz. Biz bunu Rusya ile ABD ile paylaştık" demişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ...06 Ağustos 2019 18:07

    israil. büyük israil özerk devletşeri ile büyük ortadoğuada yer alacak. yahudi lobisi ermeniztana kadar planliyor. terör gruplarını  özerkleşecek abd ve israil bayrağı ile orda doğuya yeşerecek. Türkiye komşuları ile iyi lişkiler geçirip, onları kollamalı. istem dışı oluşan her devletçik, bizlere düşman olacaktır. her kurulan devlet kendi egemenlğini tanıayrak doğmalı olmalı. abd ve israil destği ile deil. ama israili orta doğuya kadar uzanan topraklarda, ortadoğuda deniz kara ve hava gücü kurmak. ABd vazgemiyor. ama bu durumda Türkiye menfaatleride ayaklar altına alınıyor. Türkiye de bu durumda abd israil düşmanı oluyor. rusya ve çinde bu duruma karşı demekki orta doğuda dostlarımız belli menfaatler belli.

  • belirsizlik06 Ağustos 2019 16:32

    amerika 100 bin terör elemanını yetiştirmiş ve silahlandırmış , amerika düşmandır ve israil arka planda organizasyonu yapandır.

  • oğuzlar07 Ağustos 2019 12:29

    BOP eşşşşşşşşşşşşşşşbaşkanları da dahil.işgali meşru göstermek için kurgulanan tiyatroyu ve dagıtılan roller unutulmamalı. oyle demişti nato genel sekreteri  .halkına zulmeden liderlerin devrlmesi abd ve ab nin umrundamı ki.onlar işgalin ve sömürünün bahanesi ve taşeronlara uygun roller verildi onlar da timsah gözyaşları ile uyguluyorlar  .şimdiki pazarlık şu daha dogrusu oyun surye özerk kürt devleti sınırdan 15km mi 30 km .mi mesafede kurulsun. YCE  ALLAH KAFİRLERE ZALİMLERE MUNAFIKLARA.KOLTUK İÇİN İŞBİRLİKÇİKLERE fıasat vermesin.

  • ALAATTİN CAMGÖZ06 Ağustos 2019 14:17

    acilen anayasa maddeleri değiştirilmeli.ister milletvekili olsun ister cumhurbaşnı kim olursa olsun.teröristleri savunanlar ve el ele yüreyenlere ve destek olanlarda  gereken cezalar sert şekilde verilmeli koruması varsa acilen kaldırılmalıdır.ağzı olan konuşmayacak vatanın bölünmesi hakkın da.

  • Vatanım06 Ağustos 2019 13:58

    10 bn bile yeter biz Türküz Türk düşmanlarımız Yunanistan sınırında nöbet tutan Mehmetçiğin ayak seslerinden korkan yuananlılar bizi çok iyi bilir

  • Mehmet06 Ağustos 2019 13:23

    14 bin değil...  82 milyon arkanızda